Næste Machina

Alternative navne: Næste Machina

Næste Machina-spillet genvinder verden.

Developer og udgiver, Housemarque, i en person, præsenterede i 2017 en dynamisk arkade med en overblik. Spillet Next Machina, med sine konstante bevægelser rundt om i stedet, spektakulære eksplosioner, lysende lasere, som om at kaste os for årtier siden, da et lignende emne var på højden af ​​mode. Men alle nye er det ofte bare glemt gammelt. Stolt på dette postulat, bliver mange med glæde involveret i den tilbudte historie, den unge sjæl.

Fra den fjerne fortid i en alder af XXI

Det er ikke nok at spille spillet Next Machina, det er både et skridt i fortiden, og selve temaet er i overensstemmelse med situationen. Alt udfolder sig i den fjerne fremtid, hvor teknologien har været så fast ind i menneskeliv, at folk ikke kunne forestille sig et øjeblik uden for dem. Når robotterne genvandt bevidstheden og indså, hvor meget de er stærkere end deres herrer.

Rasonlig stræber altid efter frihed, og derfor blev teknikken oprør, og krigen begyndte. Hver soldat i folkeslag er værd at have vægt i guld, og derfor beslutter flere medlemmer af menneskeheden at downloade Next Machina, jo højere er sandsynligheden for sejr. På slagmarken undergraver ikke fjendtlighederne. Maskiner satte et mål for at ødelægge os, for at undertrykke oprøret for at arbejde hårdt. Kampen varer til 15 niveauer, og hver gang det er muligt at komme videre, er der nye muligheder. Men ikke kun bliver du stærkere, men også fjenden. En dag møder du en særlig stærk modstander af chefen. Kun ved at besejre ham, vil du få lov til at fortsætte den heroiske vej yderligere.

Af våben er et godt sæt med forskellige dødelige kræfter:

  • Lasere
  • Power Installations
  • Pushki
  • Rakety

Også i fjendens rækker er der et fantastisk udvalg, og du ses af og til at gå på kolonner, flytte pels eller hjul. Selvfølgelig er angrebskraften og handlingsprincippet forskellige, så våbenet imod dem skal også bruges forskelligt.

starter på Next Machina for at spille, skal du være klar til at handle hurtigt, men bevidst. Dette er en slags test og træning for et godt svar. Uden det er det umuligt at overleve i en sådan fjendtlig verden, især i betragtning af dens konstante ændringer. Da folkens hær vokser, fremskrider og kæmper tilbage, forbedrer robotterne også. Situationen er kompliceret af, at manøvreringsstedet er begrænset, og du vil ikke være i stand til at flytte til en sikker afstand. På alle sider eksploderer, bevæger sig, skyder, antændes. Bare klare at reagere på en ændring i situationen og holde slagmarken under kontrol.

Perf Next Machina minder om festligt fyrværkeri. Og hvis du tænder lyden i fuld lydstyrke, vil du blive absorberet af et gamma af lydeffekter, hvor skud, eksplosioner, gurgling og Gud ved hvad der ellers. Spillet giver også Arena mode, hvor du kan gå til konkurrencen med andre spillere. Jo flere sejre du har, jo stejlere din status og de modtagne lån er rart at bruge på at forbedre dine færdigheder og våben. Spillere, der har oplevet sjov, bekendtgør, at den smitsomme gameplay hurtigt forsinker og ikke giver slip. Du kan kun bryde væk fra det ved at gøre en indsats, men dine tanker vender tilbage til et lyst, dynamisk legetøj.

Forfatterne indrømmede engang, at projektet var inspireret af arkader fra den fjerne fortid. Oprettelsen af ​​deres egen version besluttede de at holde retro-stilen, så det forklarer de senere synlige effekter og kontrol af Next Machina. Det er kun for at starte gameplayet og gå gennem flere niveauer, og tilslutte sig andre spillere til at tilføje deres egen mening om produktet.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags