Næste verden

Alternative navne: Næste verden

Multiplayer browser-baserede online-rollespil tilbyder NextWorld tabt i den middelalderlige verden, nemlig i den gamle by Elixir - mystisk og fuld af eventyr for enhver pilgrim der craves dem. I RuNet NextWorld online spil har længe været et populært og elsket, selv fik status som "folk" ... og du har hørt om hende?
Hvis ikke, registrere og finde ud af dig selv, hvordan verden er i stand til at fange NextWorld online.

Det skal bemærkes, at dette spil er uhøjtidelig: at køre det, du skal bruge en computer med styresystemet Windows, internetforbindelse og en browser.

For at begynde at spille NextWorld, du nødt til at udfylde en simpel registrering af et spil konto. Registrering af spillet er at udfylde NextWorld standard formular, hvor du har brug for at komme op med et spil login, tage sig af din adgangskode, indtaste en gyldig e-mail-adresse og bekræftelseskode. Efter, at trykke på "registrerings NextWorld» breve og forventer aktivering data konto. Bekræftelse, hvad netop du har brug for at NextWorld online check, skal du klikke på aktiverings linket og velkommen til virkeligheden i middelalderen.

Møde med spillet starter, selvfølgelig, med oprettelsen af ​​hans karakter. NextWorld online spil, hvor der er fire klasser af tegn - soldater, vagter, troldmænd og præster. Hver klasse har sin egen historie og sæt af færdigheder, der er beskrevet i de specielle ruller - vælg en helt og en anstændig prøve om status for bosiddende i Elixir. Blandt de vigtigste kendetegn er tilgængelige for karakterer i alle klasser - smidighed og styrke, intuition og intelligens, udholdenhed osv.

Som for bekæmpe ammunition, købe det i butikken (hvis du ønsker at her og nu). Eller du kan få nye våben og rustninger i processen med at løse spillets problemer, sammen med den erfaring og point. For at øge kvaliteten af ​​din karakter bliver nødt runer - lang liste af specielle funktioner, såsom gode eller onde rune, rune stun eller gevinst rune Phoenix. Disse runer du kan få fra butiksindehavere, der i en hel del. Penge kan være tjent til dette, taler i ringen eller bare kæmper og besejre fjenden boss. Alligevel er der den såkaldte "kæmpe for overlevelse" - survival of the fittest spiller her, godt og derfor modtager betydelig belønning for mod. Du kan også stadig konkurrencer gennem indsatser tjene - spændingen er også rentabel. Generelt muligheder for selvrealisering og genopbygge sine guldreserver ganske meget.

Fair at påpege at spille spillet online NextWorld betyder ikke, at alle spillere her vil blive forbundet kun med krig og vold. For en mere fredelig karakter, der ønsker at leve i fred og god, der er masser af andre aktiviteter, såsom økonomiske aktiviteter (handel bær, urter og svampe), forskning (alkymi og healing), arbejde (arbejde som skovhugger eller minearbejder).

Også spille NextWorld - det vil sige at eksistere fuldt og udvikle sig. Din karakter vil være i stand til at deltage i det offentlige liv, for at være et aktivt medlem af lauget (udstyre territorium og opføre bygninger), få ​​venner og finde en soulmate, starte en familie. Taler om, som spillet har et register kontor - her kan du ansøge om et ønske om at registrere din gaming kærlighed, så gå gennem alle faser af vielsen, og kun ved afslutningen af ​​testen styrken af ​​dine par at gifte sig.

Kort sagt, spille spil online NextWorld - det betyder at leve fuldt ud alene i en anden virkelighed, mere mystisk og uforudsigelig. Vifte af arrangementer og historie quests, gruppe kampe, spiller vs spiller dueller og usædvanlige turneringer (såsom "Hver mand for sig selv"), samt fantastiske grafik, fængslende historier og reel kommunikation med ligesindede - alle disse klart skiller sig ud på baggrund af spillet NextWorld andre browser temaer fantasy rollespil. I NextWorld spille - det er flot!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags