Need for Speed ​​Underground 2

Alternative navne: Need for Speed ​​Underground 2

NFS underground 2 spil er et computerspil om væddeløb, hvor du kan spille ikke kun på din computer alene, men også på nettet. Dette spil hører til arcade racing simulator og er en fortsættelse af Need for Speed: Underground.

Need for Speed ​​Underground 2 - et spil for rigtige elskere af racing. I spillets plot lagt tuning for biler, der er involveret i gaderæs.

I løbet af spillet vil blive vist foran dig om NFS underground 2 video. Disse videoer afsløre plottet i spillet, introducere dig til reglerne.

Download Need for Speed ​​Underground 2, kan du på ethvert websted, der giver denne funktion. Også spillet NFS underground 2 kan du downloade via torrent, populære fil downloader.

I computerspillet NFS underground 2 russiske biler er kun tilgængelige i den europæiske version af spillet, i den amerikanske version af den russiske bil ikke.

Du vil spille NFS underground 2 løb i de følgende højtider:

1) Ring - det er den nemmeste form for racing og det anses for traditionelle. Din opgave her er den første til at fuldføre sidste omgang racing.

2) Sprint - en type løb, hvor du har brug for at få det første element fra den første til den anden.

3) Drag Racing - et løb for en kort afstand. Under det du har brug for at reagere hurtigt på skiftende, betyder det ikke støde ind i andre biler og genstande og vigtigst - det er at afslutte første.

4) Drifting - en type løb, hvor du har brug for at score flere point end dine modstandere. Point du vil få i løbet af driver, men det vigtigste er ikke at gå ned i hegnet. I drifting deltog fire ryttere.

5) Gade X - er et kredsløb løb forbedret kompleksitet. Med hvilken rute, du kører er ikke kendt. I denne type racing du kan ikke bruge en ekstra accelerator.

6) Professional League - er en alsidig ring løb, de er tildelt særlige ruter.

7) gratis tur-tilstand - I denne tilstand kan du gå til et vilkårligt antal og ethvert spor. De vigtigste ting i disse regimer afstå fra kollisioner. Du kan også tegne i dette løb andre bilister.

Spillet Need for Speed ​​Underground 2 kører du på disse områder

1) City - dette er den sædvanlige fiktive by Bayview, som ligner moderne Los Angeles.

2) Lufthavn - er en simpel område, hvor tiden flyver fly.

3) Beacon Hill - er et fjerntliggende sted i spillet.

4) Højde Jackson - dette er en usædvanlig område, men her er konstant racing.

5) Corner Harbor - er et område, der er opdelt i flere dele: den vestlige og østlige.

Under løbet vil du køre under forskellige vejr: regn, sne og bare solrigt vejr. Løb vil blive afholdt, både dag og nat. Du vil blive inviteret til at optræde i forskellige magasiner for at vinde løb.

Spillet Need for Speed ​​Underground 2, vil du spille på vegne af Rachel Teller, den 27-årige pige.

Start din spændende rejse ind i en verden af ​​utrolige afdrift Need for Speed ​​Underground 2. Antag, at du får heldig, og du vil blive en sand racer uovervindelig.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags