Nindou

Alternative navne: Nindou

Nindou - online browser spil, hvor du kan prøve dig selv i rollen som den mystiske orientalske ninja. Hvem af os ikke ønsker at gå vejen for ninja træning til at gøre en masse ting ubemærket. Ninja kommer og går så mystisk som mystisk og hans skole, hvilket er grunden til vi ved meget lidt om dem. Spil Nindou giver dig en chance for at prøve dig selv som en ninja og forsøge at opnå det højeste niveau af dygtighed - at mestre. Interessante specielle effekter, interessant musik og ikke bare venter på dig. For til at deltage i skolens ninja, er du nødt til at gå gennem en simpel registrering. Sådan logger du på den officielle hjemmeside Nindou online , kan du finde alt, hvad du nyttige oplysninger for sig selv. Dette vil hjælpe begyndere forstå alle nuancerne i spillet.

Spil vil ikke give dig problemer, fordi det er godt udviklet af skaberne af spillet. Men touch-registrering. I registreret Nindou tager ikke meget tid, er det helt standard og består af tre felter: navn, e-mail og adgangskode. Resterende vente til bekræftelse, og du kan starte spillet.

Spillet er udviklet på basis af Ren Dou Feng Yun 3, og er en gratis browser-baseret online Flash spil. Det betyder, at det ikke er bundet til en bestemt computer, kan du gå ind i spillet med alle tilgængelige i nærheden computer ved at skrive din e-mail og adgangskode.

Hvis du ønsker at spille Nindou være forberedt på vanskeligheder. Fordi spillet er designet til brug logisk tænkning. Efterhånden som spillet skrider frem, vil du nødt til at indsamle en lang række ting, ikke kun for udvikling, men også for indtjeningen. Proschityvaya forskellige kampteknikker og indsamling af særlige poster, får du den fordel over fjenden. Faktisk i Nindou spille online du kan spille med dine venner, og dermed den fordel, du har brug for. Konkurrencer, ratings, konkurrence - alt dette kan du føle, når race vil begynde med fjenden.

Hvis du er på udkig efter, hvad du vil spille, spil Crazy Ninja vil være den bedste løsning. God grafik giver dig en masse sjov og lyse farver i lang tid at forlade spillet i dit sind, og måske vil det blive dit foretrukne familie spil. Arbejde deres vej ninja, bliver du nødt til at fortsætte med at udvikle og styrke sin status. Brug hundredvis af elementer i spillet, vil du være i stand til at udvikle deres færdigheder, engagere sig i kamp med fjenden.

Men for at slutte sig til kampen og vokse, du har brug for, for at blive trænet. Når du starter spillet, skal du nødt til at gå lidt træning, hvorefter du vil være i stand til nemt at tilpasse sig til spillet.

Husk Ninja - er mestre i deres håndværk. Hvis du ønsker at nå det højeste punkt i Zen, er du nødt til at investere en maksimal hårdt hele deres styrker i kamp. Det kæmper for at hjælpe dig med at udvikle og tjene et ry. Hvis Nindou spille du spiller regelmæssigt, til sidst vil du nå den eftertragtede Master niveau. Kun føreren perfekt mestrer hans krop, lært at bruge naturen til din fordel og kan gemme sig selv foran publikum.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags