Ingen menneskers himmel

Alternative navne: Ingen menneskers himmel

spille No Man Sky mastering plads.

I rummet tema skabt mange gaming produkter, men ideen fortsætter med at begejstre ikke kun spillerne, men også udviklerne selv. Uudforskede rum giver fantasien, så overraskelser er uundgåelige forfattere, og spillerne vil være glade for at acceptere nye ideer. I juni 2016 planlagt udgivelse af et nyt projekt, der arbejder studio Hello Games. Spil Ingen mands Sky vil blive en kæmpe sandkasse, hvor du kan rejse uendeligt, studere den usynlige planet med enestående flora og fauna.

Space Simulator giver enkelt bruger og multiplayer game modes, og vil & nbsp; på samme tid til PC & nbsp; og PS4.

Et interessant faktum er begyndelsen af ​​arbejdet med Toy & ndash; Det opstod i kredsen af de fire mennesker bag lukkede døre. I løbet af året, ingen i selskabet ikke havde nogen idé om, at i et lille rum koger kreative proces, og allerede har en unik motor og dens eget spil miljø. Nu har gruppen vokset til 13 personer.

I 2014 Projektet blev præsenteret på E3, og blev nomineret til tre priser og vandt i en ånd af"Best Original Game"og"Bedste spil fra uafhængige udviklere." Ægte fans af genren drømmen om No Man Sky download på anerkendelse af sine kritikere kun brændstof interessen for det nye produkt.

undersøge galakse.

planeter i spillet så meget, og genereres hver gang ny at rejse, du er usandsynligt, at blive frigivet. Da formålet med forfatterne var at tillade spillere at skrive deres egen historie, visse scenarier, der skal følge, er der ikke. Flytning mellem galakser, finde nye planeter, og udforske dem. Det vil være muligt at finde en ny form for dyr eller en plante? & ndash; scanning og de ​​vises i en fælles database. Du må komme op med deres navne og underskrive dit navn at forevige det i enorme gaming bibliotek. Hvis du drømt om herlighed opdageren, her er det.

Atlasset vil blive skrevet opdagelse og andre spillere, og du vil se at der er mange opdagelser gjort af en anden, før du. Landing på nyt territorium, er det muligt at detektere de ødelagte templer af den tabte civilisation, det usædvanlige, mystiske teknologi og ødelagte skibe. Nogle artefakter vil være nyttigt & ndash; øge kvaliteten af ​​din kulør eller skib.

Udforskning af planeten, må vi huske på, at blive væk fra lys vil være koldt i umiddelbar nærhed & ndash; ørkenen og varme, og kun dem, der er placeret ved en optimal afstand kan være levedygtig. Ifølge udviklerne, kun 10% af alle de himmellegemer potentielt beboet af levende væsener og har vegetation.

Du skal bruge en pålidelig kulør for at beskytte sig mod et fjendtligt miljø & ndash; stråling, syre, en giftig tåge. Udforske verden på forskellige tidspunkter af dagen, da nogle indsatte vises kun om eftermiddagen, og være på vagt over mutanter og rovdyr.

Lidt mere, og du kan downloade Ingen Mands luftrum. Efter den officielle udgivelse, vil det blive løbende opdateret, og der vil være nye muligheder, teknologi og rum. Mens alle er kun ét skib af Ingen mands Sky på en pc, men med evnen til at forbedre det, tilpasning til forskellige funktioner: handel, kampe, udforskning.

  • Processor: Intel Core 2 Duo & nbsp; GHz.
  •  

    Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags