Nova Raider

Alternative navne: Nova Raider

Nova Raider online - browser-baseret multiplayer-rollespil er en fantastisk gratis model. Aktuelle begivenheder MMORPG udvikler sig i realtid. Bare forestil dig selv i rollen som de store galakser vildfarende pilot, der løber væk fra raid ennemy håb om at slippe ud og finde deres hjem planet nogensinde. Hvordan så skal være en behagelig tilbagevenden til omfavnelse af mor-planet, og følelsen af, at du endelig fandt sit hjem. Men så længe du balance i vægtløshed i dit rumskib og foran mange farlige eventyr, som har at gå igennem. Uanset hvor du holdt selvfølgelig ikke arbejde med pirater flygte møder og hæslige monstre. Men bevæbnet til tænderne, hvilket gør alt for at forbedre dit skib og med støtte fra folk som dig og vandrere, får du alle chancer for at nå sikkert frem til din destination. Og lad det være givet en utrolig værdifuld, men så er du dobbelt forstå, at unik lykke at være hjemme!

For at spille det spil, du har brug for at Nova Raider computer gennemsnit konfiguration og internetforbindelse. Skaberne har forsøgt at gøre projektet til rådighed for brugerne, så fundamentalt høje beløb systemkrav. Alle, der er behov for at være i det virtuelle univers - denne Nova Raider rekord. Hertil kommer, at processen er forholdsvis enkel. Deltag i spillet Nova Raider kræver påfyldning områder som brugernavn, email-adresse, adgangskode og valg af server. Du skal være opmærksom på, at oprette en konto, hvilket bekræfter accept af Bruger-aftalen.

Så hvordan man spiller Nova Raider, har brug for et skib, du foretager dit valg, selv i starten. Så er du tilbudt følgende typer af rum-enheder: Balanceret (planet), R aider (Udført), Tank (forsvar), Support (healing), Trader (handel). Hvert skib deres særlige evner, der matcher destinationen. Tænk på, hvad du vil nyde at gøre og vælge den ønskede indstilling.

Nova Raider online spil giver forskellige variationer af eksekverbare handlinger. Og du vil indgå i en brutal kamp og forsvare sig mod irriterende monstre og udføre kommercielle transaktioner, og indsamle værdifulde ressourcer, og deltage i særlige aktioner, og prøv ikke at gå glip af vigtige begivenheder. Events er forskellige aktiviteter. For eksempel, Halloween, jul, osv. § Facebook-brugere til rådighed til at bidrage til operationen med navnet "New Star Raider». Og hvor mange quests kogt spil Nova Raider! Kommende kooperativ opgaven ikke umulig soschitat. Nøglen til succes - samarbejde med andre aktører. Efter fælles indsats kræver ikke blot den kommende af missionen, men et opgør med almægtige chefer. Holdspil er optimal i denne uforudsigelige verden.

Brugere kan benytte lejligheden til at købe en stjerne i banken inden for et sæt. Med dette køb vil du have en række bonusser, som selv forenkler vanskelige opgaver.

Spillet har en masse muligheder for at tjene. Vi vil etablere en af ​​de mest gavnlige eksempler. Sommetider sker i universet splits og gennem tiden portaler ensrettede trænge nogen monstre og orme. Og for at dræbe ormen, når du får fem stjerner. Adventure farligt, men indbringende!

Da du forpligter Nova Raider til at spille, er du nødt til konstant at overvåge tilstanden af ​​skibet. Faktisk forbedrer chancerne for at vinde stigning. Hver rumfartøj har en CPU. Det forbedrer produktionen og skader drone støtte. Også der er indikatorer uvorotlivosti (hvor mange missiler rettet mod dig forbi), nøjagtighed (dine optagelser, der vil komme til et punkt) og kritisk chance (chancen for kontakt kritiske strejke). En kritisk strejke igen indikerer, at fjenden får dobbelt så meget skade end fra de sædvanlige skud.

For at give spillerne et incitament, er der et helt system af rækker og ratings. Og kun på dig selv, afhænger af hvilken plads det vil besætte. Skaberne bekymrer sig om din komfort. Mini-kort og det globale kort over verden er gennemtænkt og klart. Overgangen fra den ene til den anden er ikke et problem.

Kære spillere, hvis du har langt trækker EVA og ustyrlig lyst til at føre en aktiv livsstil tillader ikke at sidde stille - dette spil er sikker på at din smag! Prøv det selv! Held og lykke!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags