OGame

Alternative navne: The New Order

Ogame Online - browser-baseret multiplayer online spil fra det kendte til mange fans af genren Gameforge.

I dette spil, tegnet fungerer som føreren af ​​et stort interplanetariske imperium, som helt sikkert kræver udvikling. For velstand i dit imperium, du har brug for en fredelig eller krigslignende måder at udvide sit imperium til andre planeter, engagere sig i intriger eller alliancer med andre interplanetariske Stater.

På grund af sin format online spil Ogame fået en masse fans, og det betyder, at online er det altid en stor og stabil, hvilket er sjældent siges om andre browser spil.

Concept " spil " valuta i Ogame simpelthen fraværende. Her rolle Finansministeriet regelmæssigt gennemføre en række forskellige ressourcer. Derfor al handel, som giver rum for online spil Ogame, gennemføres via udveksling af de samme ressourcer. Byttehandel er en stor kontrast til det markedsøkonomiske system i de fleste ikke kun online, men også offline spil.

Deltag Ogame spillet er simpelt og ligetil. Du skal udfylde personlige oplysninger, angive kontonavn, og derefter aktivere det via din email. Som du kan se, registrering Ogame ikke tage meget af din tid og ikke ødelægge nydelsen af ​​processen med at erobre universet.

Ogame online spil, hvor højdepunktet er begrebet strategisk fokus - nemlig dens mangel på enhver division eller klasse tegn på et professionelt grundlag. Minedrift ressourcer, sætte dem i udviklingen af ​​en planet eller flåde, får du specielle briller, hvorigennem hæve deres eget niveau.

Interessant, interface og model kootorye online spil Ogame indeholder nok interaktiv. For eksempel planeten, buyout, du udvikler fra en uformelig blok af sten vender sig til det galaktiske centrum af civilisation, at samle alle former for bygninger og få mere æstetisk form. Bygning, ved den måde, kan også forbedres, for at give denne særlige overraskende antal ressourcer. Hver sådan forbedring øger effektiviteten af ​​en struktur, afhænger af dets opgaver.

Så du begyndte at spille spillet Ogame online planet fungerer korrekt, og du er klar til at begynde erobringen af ​​rummet. For at gøre dette, kan du ikke undvære værftet, som du kan samle og lede deres interplanetarisk flåde. Hver rumfartøj i spillet Ogame er unikt, ikke kun i udseende, men også har unikke evner og bekæmpe karakteristika.

Begrænsning Antal skibe i din flåde af rummet ikke er tilgængelig, betyder det ikke giver mening for dig hvor som helst i en fart, og så meget bedre at bygge et rumskib, som det er praktisk muligt at gøre, og så kan du roligt spille spillet online uden frygt for Ogame overraskelsesangreb og instant blitzkrieg.

Det skal bemærkes, at den New Order selv - ganske vanskelig kamp. Nødt til at give det tid nok, og for hver løsning tilgang med konventionelle ydre spillere alvorligt. Efter alt, ingen kidding, hver forkert skridt taget, kan det være den sidste for jeres planet. Og det er på denne leg Ogame så interessant og spændende.

Men hvis du tænker over det, og jeg tror, ​​en erfaren spiller i kraft af eventuelle resultater i denne store verden, der består af hundredvis eller endda tusindvis af universer. New Order - er blandt bison browser fantastiske spil, denne veteran af genren, rettelig vundet deres tillid med millioner af spillere verden over.

Hvis du ikke har nok eventyr og kosmiske vidder vinke dine øjne, skal du ikke blande! OGame - en chance for stærke spillere til at bevise, at de er de stærkeste! Og er du i stand til at tage denne udfordring op, og at opdage alle de charme i verden OGame, spille og vinde i flere og flere nye kosmecheskih slagsmål?

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags