Fight Club OldBK

Alternative navne: Gamle Fight Club, Old BK, OldBK, oldbk

Old BK online - det er en af ​​de ældste multiplayer spil i den russiske del af internettet, der arver tradition utrolig populær i sin tid på at spille Bekæmper.

Online Game Gamle BK ikke videre til de specifikke computer brugernes behov, kræver kun en internetbrowser, den bedste Internet Explorer. Skaberne understrege, at spille spillet online Gammel BK er mulig, selv på en smartphone.

Deltag i spillet Gamle BK begynder med udvælgelsen af ​​byen - Avalon by eller hovedstad. Så gamle BK Online registrering vil bede dig om at indtaste det ønskede tegn navn, adressen på den e-mail-konto, password, gentag adgangskode, angive dit køn, fødselsdato, enig med vilkårene i denne aftale, og indtast koden fra billedet. Deltag Old BK færdig og dit eventyr begynder.

Old BK online spil ikke smide en nybegynder at forstå de komplicerede af selve spillet. Det tilbyder chats - som almindelig fiktion, og talrige mini-chats. Derudover kan du stadig gå til det forum, hvor erfarne spillere vil hjælpe med at løse alle vanskeligheder, men de tegn op til niveau 4 på forum til at skrive forbudt.

Spillet verden er baseret på den evige konfrontation mellem lys og mørke, samt på tilstedeværelsen af ​​en neutral part, der kæmper for at holde balancen mellem de stridende parter.

Din karakter vil have flere karakteristika:

- Kraft

- Agility,

Intuition

- Endurance

- Intelligens,

- Wisdom

- Modstand.

Du i første omgang vil blive givet point, som du kan distribuere mellem egenskaberne af deres egne. Med den stigende niveau, du vil blive givet ekstra point, henholdsvis vil karakteristika stige. Hvis du gør, når du spiller gamle BK, forstå, at du gerne vil omfordele præstationsmål, niveau 4, kan du gøre det gratis fra traditionelle healere, og 4 efter karakter niveau, kan du gøre det enten en gang om ugen eller betale Healer for succes.

Din karakter vil være i stand til at udvikle færdighed i spillet to: besiddelse af et våben og besiddelse af magi. Beherskelse af våben er opdelt i 4 grupper af færdigheder: besiddelse af knive og knojern, sværd, køller besiddelse, klubber, økser og hakker besiddelse.

Hver færdighed du kan udvikle sig til en værdi på "fem".

I spillet kan du mestrer tre typer af Magic: The Magic of mørke, grå magi og magi lys. Magic kommer i handy at bruge beskyttelse trylleformularer, bekæmpe og neutrale magi.

Bare din karakter vil have en af ​​de tilbøjeligheder, som i spil 5: stien til neutralitet, stien af ​​lys, det sande lys, stien af ​​kaos og stien af ​​mørket. Addiction afhænger muligheden for at deltage i en eller anden klan, samt deltage i store kampe.

Når du er i den gamle BK spille, vil din karakter være i stand til at kæmpe i Arena of the Gods, eller vandre gennem de veldesignede steder - et særligt legeområde, der bærer visse spil funktioner. Dette placerer såsom: det centrale torv, Park Street, slotspladsen, og andre.

I spillet et stort udvalg af quests - geniale specialopgaver, hvorunder ydelse du får erfaring, øge dit niveau og få en belønning unikke ting, som vil hjælpe dig i fremtidige kampe.

Spil Gamle BK har et twist, der gør det anderledes end de andre - dette er en særlig in-game-radio, som beskæftiger reelle DJs, og du har mulighed for at bestille din yndlingssang eller sende nogen hej.

Online Game Fight Club Old BC fortsætter traditionen med en af ​​de første browser spil bekæmper, som er berømt for sin ene ånd, kammeratskab og traditioner skaleres møder i den virkelige verden. Derfor slutter sig til rækken af ​​dem, der elsker at spille spillet Gammel BK online, vil du finde dig selv venner og bekendte, ikke kun på internettet, men også i hverdagen.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags