Onema

Alternative navne: Onema

Onema online - gratis multiplayer browser-baseret strategi spil space fag. Du vil finde dig selv i en enorm fantasiverden, som vil skabe sin egen militære og økonomiske system. Du vil være vært på hans planet og erobre nye galakse, konkurrerer eller samarbejder med andre spillere. Det er muligt at lave aftaler med nabolandene kejsere, men du kan angribe dem, der er tæt på. Du vil være i stand til at vælge en adfærd, og afhængigt af situationen, træffe visse beslutninger. Begyndte at spille Onema, nødt til hele tiden at være på vagt, fordi fjender er ikke i søvn, og på ethvert tidspunkt kan du blive angrebet. Pas på invasionen af ​​din planet rumpirater, som er berømt for frådseri og grusomhed. Hvor svært ville ikke have at, ikke mister troen på dig selv. Over tid vil et lille område i en forladt sted i galaksen bliver et stort imperium, og du, som hendes ejer, kan være stolte af deres resultater!

Spil Speechless på grund af de lave krav til rådighed for alle systemressourcer. Gameplayet er ikke hæmmet, pc'en skal matche de sneaker parametre:

- Operativsystem Microsoft Windows XP / Vista / 7,

- Processor Intel Pentium, AMD (2.. 2 GHz)

- RAM 512 Mb,

- Grafikkort 128 Mb,

- Lydkort kompatibelt med DirectX 9.

For at få en tom planet, skal du oprette en ny kejser. Dette forud Onema registrering. Du er nødt til at udfylde de følgende felter ønskede form: universet, login, password og e-mail. Husk på, at du logger ind, accepterer du at bekræfte accept fra Bruger-aftalen. Efter at have trykket på knappen, skattede "Begynd at spille! "Du befinder dig i den afgrund af plads, og du er nødt til at lære og erobre.

Første fandt han sig selv i de store besiddelser af deres egne, er du ikke forvirret, fordi næste er charmerende assistent. Mystisk Wanderer åbne hemmeligheder om, hvordan man kan blive rig, som en håndfuld af ressourcer (som vil give det samme) for at blive til en hel bunke af værdifuldt materiale. Husk, at den rigtige start - fremtidig succes! Efter uddannelse missioner for begyndere, det sjove begynder! Vælg automater side af tre foreslåede og gå efter det!

På planeten finder du gode bestande en række forskellige ressourcer. Dette Deuterium og Energi og mørkt stof. De vigtigste ressourcer er de samme metal og krystal. Disse materialer er uundværlige for at skabe alle former for faciliteter, flåde, og endda planetarisk forsvar. For deres produktion bør bygge mine. Også mine vil uddybe. Således, for at øge antallet af høstede ressourcer. Overvej det faktum, at der for driften af ​​miner har brug for energi. Din opgave - at sikre, at ikke nedbryder sit udbud. I øvrigt må dette solcelleanlæg bygges først.

Også under spillet, vil du foretage forskning, skabe kraftfulde teknologi, og om nødvendigt at handle råvarer. Jo stejlere den teknologi, du opretter, jo mere i stand til at kolonisere planeter, og dermed udvide sit ejerskab.

I miner med tiden vil du begynde at opbygge objekter til militære formål, såsom robotteknologi fabrik, værft, Factory nanitter. Over tid vil disse bygninger fremstå som et fusionskraftværk, Technopolis, forskellige herberger og opbevaring Terrarformer, missil siloer og endda op til månens strukturer, nemlig Moon Base, Touch falanks og Teleport. Tilstedeværelsen af ​​alt dette tyder på, at planeten udvikler sig positivt, og du står fast på sine fødder i denne verden. Det skal sige, at efter eksamen fra byggeri, sandsynligvis ikke vil være i stand til at slappe af dig. Efter alt, skal udvikles struktur, kan øge deres niveau, og dermed effektivitet.

Tror ikke, at du vil spille Onema først derefter gøre det vrimlede på hans planet. Overhovedet ikke! Farm økonomi, men bør strække deres styrker til at deltage i grand kampe. For at gøre dette skal du have en stærk flåde (gruppe af skibe, som er overdraget til en opgave). Af den måde, vil længere være gameplayet, så dine chancer vil være respektabel. Generelt vil du bygge en flåde skibsværft på menuen, og hvert niveau af computerteknologi tilføjer en anden gratis slot flåde.

Naturligvis, du er interesseret i, som tillader brug af transport spil Onema. Særlig type teknologi er missiler (tilløbsbassiner interplanetarisk raket), som ikke tager sig af vores egen fare.

Browser Game Onema giver dig en masse sjov. Du vil opleve de spændende øjeblikke i de varme kampe, vil være stolt af, hvordan man kan udvikle og trives egen planet, skinne øje samtidig skabe den fedeste teknologi og bare nyde samvær med interessante mennesker. Vi ønsker dig succes i alle dine bestræbelser!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags