One World

Alternative navne: One World, One World

OneWorld online - er en gratis browser-baseret spil med fantastisk grafik og animation. Du befinder dig i en mystisk og gådefuld verden, hvor der ligger en masse spændende ...

OneWorld Online spil tilgængelig på enhver browser og kræver ikke installation af spillet klient!

For at starte spillet, har du brug Deltag OneWorld: ved registrering på webstedet (http://oneworld. QIP. ru /), du bliver nødt til at aktivere tjenesten QIP for dette klik på hovedsiden på knappen "Tilmeld" og den næste side, skal du indtaste navn og login. Endvidere i nyt vindue indtaste password, alternativ e-mail, dit køn, din fødselsdato, indtast koden vist, og accepterer vilkårene i spillet. Efter alt dette, klik på "Finish". Yderligere, når du går ind i spillet, vil du nødt til at vælge en side (lysere eller mørkere), køn af den karakter, navn og avatar. Efter at en ny side indtaste dit login (e-mail), password specifik kode og acceptere de overenskomstmæssige regler. Klik på "Registrer" og på dette spil Register OneWorld over dig i spillet!

OneWorld online spil, som allerede nævnt, har en lys og mørke sider. Til den lyse side sluttede dværgene og elvere Mennesker, og den mørke - Skeletter, Mørke tryllekunstnere Lychee og lignende ...

Afspil OneWorld, vil du være fem enheder (tegn) vil blive dannet trup. Hver enhed har sine egne evner, der bør undersøges for hvad man skal bruge dem i spillet. I tilfælde af nederlag i kamp, ​​behøver dine enheder ikke dø, de er genfødt igen. Gennem dette, vil du aldrig mister sin hær. I løbet af spillet, vil dine karakterer få erfaring og tilegne sig nye færdigheder, som de vil være stærkere.

OneWorld online spil har flere niveauer af grundlæggende færdigheder, som kan mestre dine enheder

Niveau F - det er det laveste niveau, som omfatter: håndværk, magi, udstyr, videnskab, kommando og kontrol;

Niveau E - på dette niveau er lært våben færdigheder: stave, dolke, økser, Maces - warrior og mage - Vælg elementet bruges i fremtiden,

Niveau D - det er et mere detaljeret niveau. For eksempel i en bestemt kategori af magi, er din karakter inviteret til at træffe et valg blandt de elementer eller særlige afsnit af magi ...

Andre niveauer (C, B, A), er analoge til ovenstående. Eneste forskel mellem dem er, at de øger styrken af ​​skader og spell casting din karakter eller enheder.

Din helt er ikke kæmper og bekæmpe muligheder. Hvis du vil medtage Battle - Attack Fysiske og magi, fysisk forsvar og magi, Health Initiative, sundhed og mana regenerering i kamp. Og ved ikke at kæmpe - Sundhed og Mana Regeneration, hæve forbandelsen og få erfaring.

Spil spillet online kan OneWorld slå monstre af ressourcer, der er nødvendige for produktion, opførelse af bygninger og pumpe færdigheder (mange ressourcer, så jeg vil ikke nævne).

Spillet har en butik hvor du kan købe og sælge nogle ting.

Du vil også få mulighed for at bygge bygninger som Warehouse, Bygning forarbejdning Tavern, Altar, Smed, kalligrafi, smykker og Mine. Hver bygning udøver sin funktion, så spille spillet online OneWorld, vil ikke blive kede sig.

Dette spil har en masse forskellige steder, quests og dungeons, og din første opgave vil være at bo i en grotte beboet af forfærdelige monstre og onde. Med nogen erfaring, vil du hjælpe guide, som vil hjælpe dig i denne opgave. Efter opgaven vil du blive givet en belønning i form af erfaring, og noget guld poster.

I OneWorld kan spille i sådanne kampområder

PVE (player versus omverdenen) - kort, dungeons, tilfælde, det hele er til rådighed for din karakter. Du vil blive konfronteret med mange forskellige grupper af monstre, søg efter skat, indsamling kister med gode, til at gøre en bred vifte af bygge-og plads til erobring,

PVP (player versus player) - hele kortet med forskellige niveauer af risiko. Der er et system PVP point, belejringer og klan kampe, erobring og plyndre din modstanders byer, såvel som tilstedeværelsen af ​​stive fatal.

I spillet er der Kraft. Ved hjælp af denne funktion kan du opbygge en base, leje smede, alkymister og andre mestre i kalligrafi, vil du være i stand til at forbedre deres butikker for bedre ydelse, og meget mere ...

I dette spil, kan hver spiller har deres egen grund, der kan forbedres i fremtiden, og forstyrret.

One World har to valuta - mønter og krystaller.

Mønter er: guld, sølv og bronze, de kan tjene i spillet, og krystallerne kan købes i banken, da dette er den mest værdifulde valuta i spillet.

I dette spil er der mange flere interessante ting: ritualer, skatte, gaver osv. etc. Hvad ville alle se det og prøve det, gå til at behandle OneWorld profil!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags