Operation 7

Alternative navne: Operation 7

For alle fans af spillet i stil med "Counter-Strike» koreanske spiludviklere har skabt en efterfølger Operation 7 online. Dannelse fri-2-play (gratis) online spil Operation 7 er et multiplayer shooter (eller i vores "shooter"), i første person med den klassiske opdeling i to hold. Russisk version af spillet er i forvejen repræsenteret på internettet og er fuldt tilpasses.

Systemkrav til spillet, en liste over de, som giver udviklere og viden vil hjælpe dig uden problemer spille online spil Operation 7 som følger:

• OS: Windows XP, 7, Vista

• Pentium IV processor 1. 8 MHz

• RAM -1 GB

• Geforce4 MX440 grafikkort eller ATI Radeon 9200

• 2 GB harddiskplads

Deltag i spillet Operation 7 er ikke en big deal. Kontoen er oprettet på den officielle hjemmeside, for dette vil du nødt til at indtaste et standard datasæt

• unik login (brugernavn)

• gyldig e-mail-adresse

• generere og bekræft adgangskoden

Så får du at kende og acceptere brugeraftalen og testet: tælle den røde mål på billedet og ønsker at abonnere på et nyhedsbrev. Dette, i virkeligheden, og vil blive afsluttet for dig til Operation 7 online registrering.

Når du aktiverer et link til din konto og sørg for, at registreringen Operation 7 er virkelig vellykket, er du nødt til at hente og installere på din computer spil-klienten - et program, der vil optimere din internetforbindelse og håndtere de forskellige fejl. Du kan downloade det på spillets hjemmeside på fanen download. For brugervenlighed, kan programmet hentes på tre måder:

• direkte fra hjemmesiden

• torrent

• eller ved hjælp af programmet Spil manager

Nu kan du komme ind i spillet og engagere sig i skabelsen af ​​den karakter.

Selvfølgelig betyder genren af ​​spillet ikke medføre nogen komplicerede indstillinger og en række af valg af udseende, klasse og andre genstande af personlig identifikation. Du skal blot vælge billedet, og knytte en del af kroppen - i ansigtet, torso og ben. Næste for at begynde at spille Operation 7 bliver nødt til at vælge en kanal - er en portal, der tager dig til den rette placering. Så eksempel for begyndere, er det ønskeligt at vælge den første kanal, hvor du deltage i den samme "grønskolling" som sig selv. Bare fire kanaler: én for erfarne krigere, den tredje for klaner, den fjerde - den universelle (for alle).

Således er en karakter skabt hvor en angivet. Nu skal du hente et arsenal og ammunition. For våben gå til butikken - der har et stort udvalg. Særlige våben for overfald, for snigskytter, kantede våben (hvad du ønsker det), rifler, haglgeværer og pistoler, tungt artilleri i form af maskingeværer og raketdrevne granater og meget mere. Et karakteristisk træk i brugen af ​​våben - evnen til delvis at erstatte eller samle særskilte dele til våben.

Tja, synes det, vi allerede kan begynde i Operation 7 for at spille, men det er ikke alt. Nu skal du gå til lejren til træning. Der populært forklare og vise dig, hvad der er hvad i kampsystem, samt give et par tips tangent videre deltagelse i spillet. Og først efter at du kan gå til at spille spillet Operation 7 online.

I første omgang, ikke haste siden klaner bedre at afspille flere niveauer, så at sige, for at få hånden. Så kan du tilmelde dig de stærkere spillere, men med dig her godt spørge - kampe mellem klanerne er særligt hård. Ved det 12. niveau, hvis du vil have penge nok, kan du oprette din egen klan.

Operation 7 online spil er ikke meget komplicerede mekanik: pass niveau - du får bonus og genforsyne våben, vellykket skydning - i en sparegris penge og erfaring. Af den måde, var heldige at fyre, før slaget er der en mulighed "Vælg dit våben" (for dem selv og for modstanderen), så du ved præcis, hvad de skal gå.

Operation 7 online spil, hvor der er et system af rækker - der er tre medarbejdere til at stige til rang af hver, har en masse at køre. Nå ja, det er, og first-person shooter til at løbe og skyde. Så arm og gå til de militære ordrer!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags