Magisk orden

Alternative navne: Magisk orden

Magisk orden i de bedste traditioner for handling

At fansen af ​​massive kampe, fantastiske specielle effekter og dynamiske handlinger, The Magic of Magic spil, udgivet i 2010, er allerede bekendt. Dette er et klassisk produkt med multiplayer gameplay i aktionsgenren og brugen af ​​melee og varierede, forskellige typer våben og magi.

Developers har givet det de mest fordelagtige funktioner, hvilket gør det lyst og spændende, uden at komplicere princippet om kontrol for spillere. Dem, der har erfaring med sådanne forlystelser, kan også nemt blive her også, for at man kan spille i Magic of Order må man manipulere:

  • Fire nøgler: WASD for at flytte helten
  • Mouse blok og strike
  • Mus hjul til at ændre de magiske og fysiske angreb

Vilkår og kendskab til dens indbyggere

Efter at du har fuldført Magic Order-registret, finder du dig selv i Astarmas storslåede mystiske lande. I lang tid har der været uoverensstemmelser mellem de herskende magtfulde klaner: Stiftelsens Hus og Migurats Hus. Alle hævder deres uddelte ret til absolut magt, og de kan anerkendes af deres traditionelle tøj: Stiftelsens repræsentanter er klædt i blå tøj og Migurata i røde.

indbyggere i Astarma grundlagde tre klasser:

  • Paladins
  • Tamery
  • Arrows

paladiner er de mest modige og dygtige krigere, der famously mødes fjenden alene og kæmper i kontakt - melee kamp, ​​og syntetiske elementer hjælper dem.

Tamers foretrækker mellemliggende afstande ved hjælp af ildenes kraft. De er i stand til at fjerne fiendens manøvrer på forhånd, handle i lyset af de allieredes bevægelser og anvende unik taktik på højden af ​​begivenheder.

Shooters er kun de mest nøjagtige og årvågenhedskrigere. De bevæger sig forsigtigt væk fra deres fjenderes våben, derfor er uovervindelighed en af ​​de vigtige kvaliteter. Ved hjælp af magi opfordrer de til hjælpelement af luft.

Ved at slutte sig til alliancer med ligesindede andre spillere, får du nogle af deres evner og øger chancerne for at vinde.

Vi vinder berømmelse og erfaring i battles

For dine tricks og evnen til hurtigt at træffe beslutninger, besiddelse af våben og evnen til hurtigt at erstatte det med andre afhænger af gangen. Du kan ødelægge de monstre, der opstår og monstre. Mens nogle helte angriber dem i panden, omgiver andre, omgå fra bagsiden. Alt foregår så fortryllende, at det giver æstetisk nydelse fra kontemplationen af ​​hvert øjeblik.

Før du frigør massive kampe, og du er i deres midte. Fange og ødelægge fjenden for at få sin oplevelse. Metadisk at angribe den valgte fjende, bringe den til fuldstændig ødelæggelse uanset hvilket våben du har - magten til magi eller sværdet.

V iPlayer Magic Order, du kan vælge kamp mode: PvE eller PvP. Kæmper med masser af monstre, du handler klogt, for hvert møde er et plus til din erfaring, viden, evner og færdigheder. Og det døde monster giver dig meget værdifulde, nyttige genstande, der kan efterlades til personlig brug eller tilbydes til salg til en lokal købmand.

Færdiggør færdigheder, du kan gå til Arenaen for at måle styrker og våben med andre spillere. Kun kun modige og stærke helte i riget samles her for at finpudse og demonstrere de færdigheder, de har opnået. Du kan komme til Arena på første niveau, hvis du er selvsikker nok i dig selv. I sådanne kampe kan du bruge magi, ethvert våben og endda kæmpe med dine næver.

Dette er en fantastisk måde at tjene nogle penge, berømmelse og omdømme. Selv om sidstnævnte ikke er så vigtigt, men pænt ophidser stolthed. Sandt nok vil de kun vises i dig på grund af den sejr, der stadig skal vundet.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags