Refleksion af universet

Alternative navne: Refleksion af universet

Reflection Universe Online - er shareware multiplayer spil i den genre af science fiction med en unik økonomisk system. Online spil Reflection univers bringer til spillerens computer specifik systemkrav.

Deltag i spillets univers Refleksion enkel og ikke tager meget af din tid. Registrer Reflection univers beder dig om at indtaste dit login - det navn, som du vil komme ind i spillet, password, kaldenavn - det navn, som du vil vide, i spillet, e-postkasse. Refleksion også registrere online univers beder dig om at skrive den type dit grafikkort. Ved udgangen du bliver nødt til at acceptere vilkårene i brugeraftalen og acceptere spillets regler. Efter at starte spillet, skal du downloade klienten - et særligt program, der er installeret på din computer og optimerer din internet trafik, samtidig reducerer sandsynligheden for fejl i visningen af ​​grafiske objekter.

Reflection univers online spil giver brugerne, mens de leger i afspejling af universet, at tjene penge i løbet af kampe, eller ved at sælge genstande, der produceres, og derefter omsætte dem til rigtige penge. Til produktion af fødevarer, våben og andre genstande med henblik på videreoverdragelse, er du nødt til at se på spillets hjemmeside ressourcer.

I begyndelsen af ​​spillet vil du blive givet et haglgevær med ammunition og et minimum kit. Dette er en glimrende mulighed for at teste deres styrke i skyderiet, og på samme tid nyde 3D shooter elementer (spil "shooter"), som indeholder spillet Reflection online univers. Med dette våben kan du jage dyreliv planet.

For din karakter i spillet er et stort potentiale handel

- Shop, hvor du kan købe alt hvad du har brug for - fra våben til mad

- Køb, hvor du kan sælge noget hurtigst muligt til hurtigst muligt at få ressourcer

- Auktion, vil du udsætte din unikke produkt.

Din karakter kan vælge sin egen vej til udvikling og tjene penge i nogen af ​​de områder

- Udnyttelse

- Gathering

- Fremstilling af våben

- Landbrug,

- Tjeneste i Self-Defense Forces,

- Politisk aktivitet,

- Opret din egen fuldgyldigt spilbranchen

- Fremstilling og udvikling af hans klan.

Selv om den økonomiske model i spillet så tæt på virkeligheden, selv om, når du spiller spillet online univers Refleksion, så fordybe dig i den verden af ​​Jorden den syvende årtusinde. Spillet perfekt stavet nuancerne i denne verden, dens værdier, et system af sociale relationer og kulturelle funktioner i livet.

At spille afspejling af universet, må vi være i stand til at bruge under slaget ved naturlig dækning - du vil ikke være i stand til at undvige de flyvende kugler. For skud på mål ikke bliver nødt til at klikke på det med musen, fordi systemet fungerer synet. Desuden har spiludviklere introduceret en interessant kampsystem parameter - hvis du uforvarende vil skyde, kan du beskadige deres allierede. Spillet byder på et bredt udvalg af våben, færdigheder, at din karakter vil vokse med niveau.

Når du spiller spillet online afspejling af universet, kan du vælge én af otte martial erhverv, der alle-business-spørgsmål og gøre deres penge på slagmarken.

En anden fordel ved spillet er, at din karakter, hvis det ønskes, kan ændre deres erhverv, uden at miste de færdigheder og erfaring.

Dette spil kaster dig ind i den virkelige verden næsten fremtid efter den store katastrofe, og der vil du være i stand til at tjene penge til at leve på Jorden i nutiden.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags