Overkings

Alternative navne: OverKings

Online spil Overkings - smuk ung browser-baseret multiplayer RPG. Hvis du er træt af legetøj "zip" på de regler og konventioner velkommen til den fantastiske middelalderlige verden Overkings online -. "Intet vil" en verden, hvor din helt vil blive givet fuld handlefrihed og til ham for det,

Start, naturligvis, at skabe en personlig konto. Bemærk, at online-registrering Overkings straks beder dig om at vælge din karakter klasse. I alt otte klasser - Amazonaka, Witch, Wizard, Barbarian, Dryaden, Fortryllersken, Guardian og Assassin. Også du straks give et navn til din karakter. Hertil kommer, indtaste dit login (email adresse) og adgangskode, og acceptere de regler og brugeraftale. På denne registrering afsluttet Overkings.

Sørg for, at registreringen lykkedes Overkings spillet og gå til kronen af ​​den Almægtige! Vores karakter er næsten skabt, og nu kan du vælge ham profession til at opfylde sine specifikationer. Heroes temmelig vilkårligt opdelt i positive og negative tegn, for som vi sagde tidligere, kan alle spille Overkings af deres regler. Under dette "demokrati" betyder, at du ikke bede om tilladelse, så for at angribe fjenden, og endnu mere at røve ham. Nivellering en karakter afhænger af dine ønsker - ønsker at kæmpe, gå til steder, hvor kampe, ønsker at være rig, beskæftiger sig med handel og økonomi og ønsker eventyr, deltage klaner og rejsende ramte vejen langs de uudforskede stier endnu denne mystiske verden.

Overkings online spil, hvor spillerne konkurrerer mod miljøet (med en bred vifte af monstre og bosser), og modsatrettede (naturlige kamp) spillere. Også quests i disse spilmodes, kan du også deltage i erobringen af ​​låse og få kamperfaring at kæmpe for ressourcer og kilder til at berige sig selv på bekostning af taberne. Hvis du ønsker at gå mere fredeligt - bygge slotte, der beskæftiger sig med minedrift ressourcer, udvikle deres færdigheder kriger taktik og nyde skønheden omkring dig. Hvis du får rig nok, kan du råd til eventuelle artefakter og rustninger, hvad er her i overflod, og som i høj grad vil hjælpe dig med at spille Overkings gennemgår mindst skade.

Overkings online spil består af fem regioner (opholdssteder):

- Bervil, fredelig landsby omgivet af skove i ådalen Gvirdol;

- Conchobar, perle byen sit rige,

- Anomikon, byens ruiner, hvor der er kaos, sygdom og galskab,

- Veron, når Hej kongerige, og nu - et sted for jagt varulve,

- Norliht - rige dame sne - Queen Hel.

Hver region har en historie af herlighed og nedture i ethvert levende væsen forskellige varulve, zombier, mennesker giganter. Alle disse legender og utroligt vanedannende spil Overkings online med hver ny quest bliver mere spændende.

Blandt andet vil du finde store naturlige landskaber i kvalitet grafik ydeevne, samt kommunikation med folk tæt på dig med de samme interesser. Efter at have spillet spillet online Overkings ikke nødvendigvis de samme, er der altid mulighed for at slutte sig til klanen og hans tilhængere til at marchere med dem til det primære mål - kronen af ​​den Almægtige.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags