ParaPa: By Dance

Alternative navne: ParaPa, Parapa

ParaPa online - gratis multiplayer online rollespil, gennemføres på en temmelig usædvanlig format til CIS social simulator. Hvad alle er bundet til festen - det hele er bare for at skabe en unik og enestående atmosfære i spillet, og hele online spil ParaPa blev skabt for at give spillerne mulighed for at lave nye behagelige bekendtskaber, få nye venner i netværket og udenfor det, og måske endda møde din soulmate. Det er rigtigt, fordi spillet har en særlig mulighed for at fejre et bryllup. Alle, der er nødvendig for at blive gift - er at finde en brud eller brudgom, og med det gå til en kirke, hvor man højtideligt kronet. ParaPa online spil værd at prøve mindst én gang at spille det.

Deltag i spillet ParaPa ikke tage meget tid og er en meget simpel procedure. Du bliver nødt til at skrive:

 • Navnet på dit spil karakter
 • Password for at få adgang til spillet
 • Din email-adresse

Når til din indbakke, vil modtage et brev meddelelse om, at registreringen ParaPa færdig, kan du nemt downloade klienten og begynde at spille.

Systemkrav spillet er temmelig tilgivende, at spille ParaPa, skal du have:

 • Processor med en clockfrekvens på 700 MHz
 • 512 MB RAM
 • 128 MB grafikkort
 • 4,5 GB ledig plads på harddisken

Spil ParaPa online i sagens natur er en avanceret arkade og det er det, der fascinerer og spille det. Kontrollen er meget enkel og alt du behøver at vide - det er et par grundlæggende nøgler. I alt til din rådighed, er der fire obligatoriske bevægelse omkring et dusin trin og tricks enormt antal combo. For at blive konge af dansegulvet, skal du have en temmelig hurtigt træne din reaktion. Så det er ukompliceret måde på gaden starter ud meget reel berømthed dans land. Selvfølgelig vil en teknisk viden være helt nok, bliver du nødt til at opretholde samme tempo, følge rytmen, men det er ikke så nemt som det kan synes.

Flest dansetrin i spillet måles i et fast antal point bestemmes af kvaliteten af ​​udførelsen af ​​disse bevægelser. Begynder at spille spillet online ParaPa ikke udelukkes sådan en vigtig kamp indikator som drev. Dette er analogt til den combo-system, der giver dig mulighed for at udføre meget komplicerede tricks og dans kombinationer, der vil blive rigt værdsat.

Play spil ParaPa sikker på at nyde ikke kun de professionelle dansere, og dem, der aldrig har prøvet det selv i denne rolle. Sociale spil, at heltene i spillet editor tænkte for detaljer og er et fantastisk værktøj til at skabe en unik karakter. Din fantasi vil være dit rigtige hjælper, fordi ingen restriktioner, når du opretter en karakter i spillet nej. Din karakter kunne se ud, hvad du kun ønsker: det vil kopiere ellers absolut modsatte - det er op til dig.

I spillet er der fire typer af spillets valuta:

 • Mønter
 • Points
 • Kontrol
 • Dance

Points optjent i danse

Kontrol kan købes fra auktionen

Mønter er i det væsentlige svarer til den virkelige valuta, som du lægger ind i spillet

Dance samme slags belønninger er udstedt til dig for sejren i en række dans dueller eller turneringer. Af den måde, de ting stående og konkurrere om det er bestemt værd

Denne mangfoldighed af leg penge, kan du roligt bruge på at købe dem, eller andre faciliteter i form af tøj, sko, tilbehør eller genstande af din garderobe. Hvis du interesserer dig for din status, kan du endda få en motorcykel eller bil. Det skal bemærkes, at Play ParaPa mere interessant, når foruden va ParaPa vil spille mere og dine kammerater.

Spillet har en klan-system, at finde, at blandt andet også giver en reel bonus.

Opsummering itok under alle beskrevet ovenfor, skal det siges, at spillet Parapa stor, vil det give dig en uforglemmelig tid i den virtuelle verden af ​​dans og tillade at have et par interessante nye venner. Må ikke slentre, registrere og tage en dukkert i den virkelige by dans!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags