Førende

Alternative navne: Førende, Førende spil, War online

Førende Online - gratis browser-baseret multiplayer online rollespil spil, der fortæller os om de tider af Den Store Fædrelandskrig. Førende online spil er perfekt til alle, der er trætte af den endeløse dominans af fantasy og science fiction-spil og elsker historie, hjemlande. Det bemærkes i øvrigt, at spillet blev skrevet af førende online udviklere af CIS og derfor kan med rette betragtes indfødte.

Forenede Førende spil tager ikke lang tid og vil være klart for enhver, der ønsker at deltage. For at registrere, skal du indtaste:

· Character navn

· Password for at få adgang til spillet

· E-mail-adresse, som vil blive sendt brev informerer om, at registreringen afsluttet Førende

Systemkrav for at begynde at spille online Førende minimal, fordi spillet ikke har en klient og kan afspille den på en hvilken som helst computer med en internetforbindelse.

I begyndelsen af ​​spillet hver spiller får ret til at vælge en side, under flagene, som han vil kæmpe

· Wehrmacht

· Røde Hær

Når du har besluttet med den side, du vil blive givet rang af private, modtog der begynder den vanskelige vej til den ærefulde titel af marskal en hær. Det skal bemærkes, at de meget militære rækker, er der ikke bare "for show", de giver adgang til visse privilegier, som du kan nyde klatring karrierestigen. I det store og det er de samme rang og analogi niveauer i spillet. Ud over at hæve dem i spillet, da der er et system af specialisering. Det er arrangeret således, at modtagelsen af ​​en særlig specialitet bestemmer dine færdigheder undersøgt. For eksempel kan du altid blive en hemmelighedsfuld og undvigende guerilla skrækindjagende de fjendtlige soldater i de uigennemtrængelige skove eller omvendt, at vælge den øverstbefalende sti, der fører angrebet ECHELON krigere loyale over for dig.

Førende online spil, som er designet således, at alle handlinger i afspilleren kan opdeles i to kategorier - Combat og ikke-kamp. Uden for slag spilleren kan genopfylde din patron bælte erhverve nødvendigt udstyr og begynde jobbet. Opgaver fortjener særlig omtale. Amaze kvaliteten af ​​studiet plottet i spillet, som regel browser-baserede produkter er ikke opmuntrende tilsvarende kvalitet, men dette spil er en reel undtagelse. Fortsat at spille spillet Førende Online, vil opfylde en række genstande, der vil hjælpe spillere:

· Caches

· Punkt radio

· Shelters

Kampsystemet i spillet - en tur-baseret, hvilket betyder, at alle spilleregler er opdelt i celler, hver af deltagerne i kampen får et vist antal indsatsområder, at lade ham forsvare sig eller til at foretage et angreb. Det afhænger af den mængde af visse egenskaber af den karakter, såvel som dens titel. Et interessant træk ved spillet er, at spillerne gør deres bevægelser samtidig, og serveren udfører derefter simulering af kamp og gør en beslutning om, hvis tur det er nødvendigt at overveje først.

En interessant spil er manglen på fokus i klan-system, så fans spille Førende alene ikke vil opleve store gener og misbrug. Men for fans at finde nye venner og spille spil online Førende team har en veltilrettelagt system af enheder, hvorigennem spillere kan deltage i klan kampe, og kommunikere med deres kolleger.

"Fremhæv" af spillet er sine egne spillere, fordi publikum spillet er kvalitativt forskellige fra lignende produkter. Chatbeskeder altid modereret, og klager til overvejelse på rekordtid. Af den måde, administrationen i spillet er altid åben for en konstruktiv dialog. Et lignende fænomen i online gaming er meget sjældent, som regel administrationen - denne selvhøjtidelige og pompøse folk sjældent opmærksomme på almindelige brugere, men her alt er præcis det modsatte. På grund af dette, leg Førende bliver meget pænere end andre som hendes spil.

For at opsummere, må jeg sige, at dette spil vil appellere til mange fans af den Store Fædrelandskrig, historien om sit fædreland og generelt alle dem, der er trætte af den grå hverdag og drømme springet ind omskiftelser tid.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags