Crossroads of the Worlds

Alternative navne: Warcross

Engang en fantasiverden nationer skændtes med hinanden og begyndte en blodig krig. Onde hekse flød destruktiv magi - og verden blev brudt i mange stykker. Mange århundreder mennesker, elverfolk, dværge, orker og hobbitter sygnede hen i mørket af kaos, men de kom for at hjælpe de gode troldmænd. Så der var en korsvej i verden - et sted, hvor alle fantasy tegn kan komme til en retfærdig kamp for at afgøre, hvem iblandt dem stærkere.

Online spil verdener Crossroads inviterer dig til den fantastiske verden af ​​mægtige krigere, håndværkere, handlende snedige og kloge troldmænd.

Spil Crossroads online verdener du vil tilfredsstille selv de mest uprætentiøse computere. Minimumskrav: single-core processor 2,33 GHz, 256 MB RAM, grafikkort med 128 MB grafikhukommelse.

Deltag i spilverdener Crossroads sker enkelt og hurtigt. På "Login til spillet" klik "tilmeld". Næste opfinde login, generere kodeord og specificere arbejde e-mail-adresse for at modtage brevet med en aktiveringskode. Når du skal indtaste navnet på spillet karakter - kaldenavn, skal du oprette det til din smag. Du skal også vælge en af ​​fem løb og derefter angive dit køn, navn, fødselsdag, land og by. Ved afslutningen af ​​rekruttering tegn billeder fanger, læser og bekræfter reglen. Hvis du kommer til spillet på en eller andens anbefaling - give oplysninger i den "Dommer". På denne registrering Crossroads verdener forbi, efter aktivering starte spillet.

Men lad os først se på spilbare racer tættere, ellers du er usandsynligt at komme til at spille spillet online verdener Crossroads samt at gøre de lokale mestre og guruer.

Ras Spil Crossroads online verdener kun fem.

Folk er forskellige kraft, der forårsager stor skade på fjenden, når angriber. Orker er udstyret med kraftige crit - evnen til at gøre skade på en og en halv gange mere. Nisser adskiller kraftfuld gengældelse. Elvere er meget adræt, let at undvige fjendens angreb, og hobbitter held. Hver race har sine styrker og svagheder, dets mængde manna og reserve enheder af livet.

De unikke kvaliteter i spillet karakter kaldet artiklen, efter hver sejr, de vokser -. "Pumpet" helten i På skærmen til at blive en stor indflydelse parametre: Impact kraft Impact våben, forsvar, dodge Charm, Good Luck Charm, Charm crit Ward svar. Crossroads of the Worlds online spil umuligt uden systematisk nivellering din figurs statistik og parametre. For hvert løb er der et par grundlæggende ordninger for pumpning og opfandt mange spillere.

Leveling opstår under en kamp med en skygge, er dine sparringspartnere - og i fremtiden - den bedste assistent i dueller. Og du kan invitere selskab med nogle erfarne spiller og gå til de uhyggelige mørke skov fight monstre. Spil spillet online verdener Crossroads værd at begynde med nivellering din karakter til et vist niveau. Hvis du føler at du er fuld af heroisk styrke - gå til Arena, hvor udfordre hinanden krigere Crossroads verdener, og lade dig få heldig! Husk, at svage kriger folk ikke vil være i stand til at bryde gennem beskyttelse af den pumpede GNOME og adræt alf højere niveau vil være immune over for den forfærdelige ork.

Warcross spil vil tage dig ud over grænserne for virkeligheden i en verden af ​​eventyr og spændende arrangementer

Crossroads af verdens online-registrering vil give dig en chance for at afreagere og at svælge i den virtuelle arena, samt selvværd, overvinde én efter én stærke og adrætte modstandere. Du vil blive fascineret af den fantastiske verden, såvel som, i sin fritid kampe, blive en dygtig smed, ressourcestærke butiksindehaver eller klog tryllekunstner. Penge tjent mens meget nyttigt at købe rustning, våben og magiske artefakter. Selv den grønneste novice kan, hårdt generer i Mine, straks købe en anstændig rustning og et sværd.

Afspil Crossroads verdener er yderst interessant, fordi her du venter til store kampe med 10 mænd på hver side, turde forhandlere, du palm off salve eller Invulnerability Potion højre på slagmarken, og endda sin egen radio og stejle di jockeyer og mange mere interessant og spændende.

Start på Crossroads of verdener at spille, og du vil ikke fortryde den tid, få en afgift på livlighed og godt humør.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags