Perfect World

Alternative navne: Ideel verden

Online spil Perfect World - multiplayer RPG udviklet i Kina. Spillet er baseret på kinesisk mytologi og har erobret ikke kun publikum på millioner af den østlige verden, og processioner og succes i de europæiske lande. Russiske version af frigivelsen fandt sted i 2008, hvorefter alle fans «World of Warcraft" og "Lineage 2" havde mulighed for at vurdere fuldstændigheden af ​​alle fordelene ved Perfect World online.

Deltag dem, og du kan selvfølgelig, præ-registreret. Derefter straks konstatere, at for kendte brugere af mail-tjenesten Mail. ru registrering i spillet Perfect World har ikke brug for, behøver vi kun godkende din e-mail. For andre spillere, der ønsker at slutte sig til den autentiske spilverden Perfect World Online tilmelding er ikke noget kompliceret - Indtast adressen på den aktuelle e-mail-konto, brugernavn, adgangskode og sikkerhedskode image. Det er sandsynligvis alle, registreringen er færdig Perfect World.

Indlysende og uomtvistelig fordel, du ikke kan "prale" de fleste legetøj online, kan du nyde, begynder at spille spillet Perfect World Online. Det handler om at skabe den karakter, eller rettere fleksibelt system, der tilbød os udviklere, den såkaldte tilpasning. Spil Perfect World foreslår at oprette en unik karakter, som er modtagelige for ændringer og korrektion af næsten alle sine eksterne parametre (andelen af ​​krop, ansigt, næse, læber, øjne, op til bredden af ​​pupillen), samt tøj. På et resultat, vil i Perfect World spille ikke en af ​​de sædvanlige spil af kloner, og meget original, du opretter en karakter. Valg af racer virkelig kan koges ned til et lille antal af dem, men i virkeligheden på mulighederne beskrevet ovenfor, er dette ingen vil fortryde.

Spil Perfect World har sin egen race

  • Mennesker, hvoraf nogle er krigere og magikere
  • Zoomorph der kan blive til dyr
  • Oxider, et sted tæt på de mere kendte for os alfer, men har vinger

Også stadig har klaner: "Gamle" og "Padder" - mystiske skabninger. Hver repræsentant har visse fordele i forhold til andre, nogle supermagter og flere kinesiske etno-chips i billedet. Hver "filial" har to klasser - Bol magosposobny og militante. Spil Perfect World kan være alene eller deltage i en klan / gruppe, for den varme velkomst et par dusin niveauer du tilfældigvis til at arbejde.

Hvis du har undret, så har vi en række funktioner i RPG, så har du endelig beslutter at spille online spil Perfect World, eller stå på sidelinjen. For det meste, spillets opgaver består af forskellige (med hensyn til kompleksitet og niveau tolerance) quests at en spiller modtager fra NPC-figurer. Udover job, forventer din karakter fuldgyldigt eksistens - han kan få venner, falde i kærlighed og starte en familie, hobbyer og udvikle deres individuelle talenter.

Perfect World online spil giver placeringen af ​​din karakter 44 mellem der opererer intercity portaler. Gå gennem denne - den glæde, selvfølgelig ikke gratis. Men i butikken kan du købe mount (bjørn eller panter), eller ride en zoomorphic, hvis han ikke noget imod. Nå, i værste fald, kan vandre. Selv en person fra dette onde? Verden kig ...

Kort sagt, Perfect World online spil, hvor du er nødt til at se på, ligesom en vis (og selv i det bedste lys! ) Og lever real-mytiske liv med deres egen slags. Efter min mening, master forsøgte Celestial dårlige ... godt, mindst her.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags