Pet Party

Alternative navne:

Godt spil Pet part for de små. Hvis dit barn har aldrig haft et hjem eller små dyr kan den ikke starte dyr på grund af allergi eller anden sygdom, men har en lille firbenede ven er altid virkelig godt lide dette spil - din perfekte løsning. Nu barnet vil være i stand til at tage sig af baby dyr med deres udvikle det og foder. Desuden vil systemet hele tiden tilbyde at udføre interessante quests og opgaver. Færdiggøre quests Systemet vil give ekstra point, bonusser og en bred vifte af gaver til dine små skabninger. Pet Party online - det er vidunderligt og art af spiludviklere Plinga Play. Her kan du også modtage bonusser og hendes daglige besøg. Efter fem dage, hvis du regelmæssigt hver dag, gik til spillet, vil systemet gøre dig en overraskelse gave, og så hver gang! At visualisere hvad er det ved dette spil, kan du teste den ved at klikke på knappen «Prøv det» på bunden af ​​tilmeldingsblanketten.

Før du måtte beskæftige sig med ethvert spil fra Plinga, så du Pet Party registrering vil være meget hurtig. Mere præcist registrere at du ikke behøver at starte det spil, du kan simpelthen bare logge på PP under sine tidligere indspillede data. Hvis du det er det første bekendtskab, være forberedt på det faktum, at du er nødt til at udfylde en særlig formular. Til spillets grænseflade mere forståelige talende spillere, kan det blive oversat til russisk, erstatter amerikanske flag i øverste højre hjørne af skærmen (som er spillet skærmen, ikke siden af ​​spillet) til russisk.

1. Lige i midten af ​​spillet skærmen foran dig vil blive fremlagt til tilmeldingsblanketten. Eventuelt kan du logge ind på din konto på Facebook, hvis ikke - i den øverste boks spil kaldet «E-mail» bliver nødt til at give din e-mail-adresse.

2. Line "Password" skal udfylde din unikke adgangskode for at logge ind på din personlige konto. Anbefaler, at du vælger en stærk adgangskode nok til at spille spillet Pet Party var sikker og pålidelig.

3. Dernæst systemet beder dig om at indtaste et brugernavn i det tilsvarende felt. Det er, hvordan du vil håndtere administrationen og Plinga i dette og i andre spil af denne projekt, da registrering én gang, vil du bruge din konto og til at indtaste de andre spil af denne udvikler.

4.. Så du kan fuldføre din registrering i systemet så hurtigt som muligt, og begyndte at spille Pet part bliver nødt til at acceptere vilkårene i brugeraftalen og reglerne for systemet. Du kan gøre dette ved at sætte fuglen foran linjen "Jeg accepterer".

5.. Hvis du ønsker at modtage en regelmæssig e-mail-nyhedsbrev e-mails fra administrationen, sætte fuglen i den næste linje, "Jeg ønsker at abonnere på", hvis ikke, kan du lade feltet stå tomt.

6. Klik på "Registrer".

Som vist, kan dette spil fængsle et barn en god lang tid, udover at spille Pet Party gratis, og du behøver ikke at installere yderligere bindsler.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags