Pirate Galaxy

Alternative navne: Pirate Galaxy

Pirate Galaxy online - MMORPG fantasy-genren, fokuserer på PvP kampe. Det er et produkt af splitscreen Studios. Skaberne har sørget for, at du var i stand til at vælge, om at spille ved hjælp af en browser eller installere en klient. Hertil kommer, at spillet ikke kræver nogen økonomisk investering. Nyd sjovt gameplay, kan du helt gratis. Fordelene ved projektet indeholde et realistisk 3D-grafik, plot udviklingsdynamik, tilstedeværelsen af ​​mange, både militære og ikke-militære opgaver, evnen til at udforske de store vidder af galaksen, og for at eje deres egen rumskib. Hovedformålet med hver spiller - gøre alt for at bortvise arrogante udlændinge fra deres hjem planet. Deltag i online community og føle, hvad tegner sig for folk i fremtiden!

Deltag i spillet Pirate Galaxy vil bære dig fremad for mange, mange år. Du finder dig selv i en tid, hvor udlændinge beslutter at overtage Jorden og ødelægge sine tidligere indbyggere. Men folket gjorde oprør og skyndte sig at forsvare deres hjemland. Begynder at spille Pirate Galaxy, du træder ind i en blodig krig universel målestok. På det område af Jordens slagsmål transporteres ud i rummet og endda til andre planeter. Ingen mere rolige steder absolut ingenting. Tacking på skibet mellem stjernerne, er du nødt til at være konstant på vagt. Faktisk indtil du når et punkt til et andet, er vi nødt til gentagne gange at engagere sig i en shootout.

Før undertegnelsen på den officielle hjemmeside, sørge for, at konfigurationen af ​​computeren mislykkes. For spillet fremført følgende minimum systemkrav:

- Operativsystem Windows 98SE, ME, 2000, XP,

- Pentium 4 processor 1Ghz,

- Video NVIDIA GeForce 2 serien, ATI Radeon 7500 eller Intel i810G;

- 256 MB RAM

- 100MB ledig plads på harddisken.

Pirate Galaxy registrering - er at udfylde en særlig blanket med sådanne felter: brugernavn, e-mail-adresse, adgangskode. Derudover, er du forpligtet til at acceptere Medlemskab aftalen. Nu ikke noget at blive en hindring på vejen til at gøre nye venner på samme tid farlig verden! Velkommen tilbage! Måske er det her, venter på dig til sidst at besejre de fremmede væsener.

Spil Pirate Galaxy - er det sted, hvor de mødtes, så som, race folk, Mantis, gammel og matanoidy. Og fordi mantisser valgte aggressiv kurs, folk kastede alle deres styrker ud for at vinde disse tre meter giganter. Mantis adskiller grusomhed, men folk har længe været kendt for deres vedholdenhed. Så det endnu ikke vides, hvem der vinder. Som nybegynder du tilmelder folk don danne en eliteenhed og begynde at udføre de opgaver, dine opgaver. Den vigtigste mission - at udrydde det onde har spredt over hele galaksen i form af uventede arrogante mantisser. Encounter fjender du vil overalt, hvor det er rettet. Man behøver blot at komme ud af dokken, som før du bliver truet. For i tilstrækkelig grad afspejler de angreb af modstanderne, så sørg for, at skibet var i god stand, og der var ingen mangel på våben.

Spil spillet Pirate Galaxy bør nøje. Gå ikke glip af vigtige øjeblikke såsom handelsforbindelser, indsamling, udvinding af mineraler fra kredsløb. For en vellykket styring af skibet bliver nødt til at lære at bruge en pistol, omfatter et beskyttende felt køre batterierne Krionita bruge acceleratorer. Udførelse af alle disse skridt, behøver du ikke bare at udvikle og få erfaring, men også bliver rigere dag for dag. Den time, hvor du kan føle Pirate Galaxy online helt sikker og komfortabel.

Meget mere interessant Pirate Galaxy spille i flotille. Fordi på denne måde vil du være i stand til at deltage i store krige, sammen med sine allierede at erobre hele planeten. Plus et forsvar mod fjenden sammen det er nemmere. Lad ikke fremmede hog planetsystemer at udvinde den mest værdifulde ressource Krionita. Lad dem vide, hvad folk kan gøre! Mindsket deres arrogance og gøre skælver i din magt! Vi kan kun ønske, at du var i stand til at realisere alle dine planer! Held og lykke!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags