Pirate Storm

Alternative navne: Pirate Storm

Og gras Pirate Storm - er en sjov multiplayer spil, som spillerne vil åbne en verden, der er fyldt med havet romantik. Pirate Storm spil , hvor folk venter på en spændende kamp på havene og mange andre spændende arrangementer. Og gras Pirate Storm Online er en browser-baseret og kræver ingen download og installere klienten.

Før for at spille spillet online Pirate Storm kontrollere, at computerens indstillinger og kravene i spillet. I Pirate Storm spille online kan en computer med følgende parametre:

- Operativsystem: Win dows XP / Vista / Seven

- Processor: 2.. 0 GHz

- Hukommelse: 512 Mb

- Video: 128 Mb

- Forbindelse til internettet.

Til spille Pirate Storm , er det nødvendigt, blev vedtaget registrering i spillet Pirate Storm . Den er lavet simpelt og praktisk, så tage et par minutter. Afsnittet på hjemmesiden " registrering Pirate Storm » , skal indtaste følgende data:

- Brugernavn - det navn, der vil blive brugt i spillet,

- Password;

E-mail,

- Fødselsdato

- Også nødt til at læse og acceptere betingelserne i spillet.

Pirate Storm online spil , som også understøtter registrering via konti allerede skabt et socialt netværk facebook. På dette Pirate Storm online-registrering ender, og vi kan gå videre til spillet.

Spillet starter med et kursus, der viser de elementer i spillet. I første omgang, får spilleren en svag skib og besejre fjenden skibet jobbet og monstre. Under spillet vil for ødelæggelsen af ​​monstre og fjendtlige skibe blive tildelt forskellige ressourcer, men i starten, da der ikke er nok erfaring med alvorlige fjender bedre at lade være. I første omgang at forstå de grundlæggende funktioner i spillet og vil hjælpe til at forstå tips. Når gameplayet bliver klart, kan du roligt gå til havnen, hvor man altid kan gå til værtshus, chatte med venner, så tjek den nyhed, at købe eller sælge et udvalg af varer. Tjen guld og andre nødvendige ressourcer kan gøre quests.

Og grata i online spil Pirate Storm kan bruge fem typer skibe: start skib, Brigantine militær fregat, en stor fregat. På hvert skib kan udstyres med forskellige dæk, køl, ankre og andre detaljer.

Livet kan skibet er udstyret med fire sæt af værktøjer (6, 9,12,18 kanoner), med tre typer af skaller (stål, jern, sten), samt de fire klasser af harpuner med tre underarter (harpun, harpun-klo pigtråd harpun ).

I Pirate Storm spille vanskeligt uden penge. Den vigtigste valuta i spillet er guld. Med det kan du købe våben, ammunition og forskellige fornødenheder. Yderligere valuta er diamanter. Du kan købe dem ved at investere penge i spillet, eller at bringe i spil en ny spiller. Du kan bruge dem fra smuglere udveksler på forskellige værdifulde varer. Alle rettigheder og tilladelser købes fra guvernøren, og alt, der vedrører skibet kan findes på skibsværftet. I løbet af spillet kan du oprette dig selv en eskadrille af skibe, med forskellige egenskaber og parametre. Du kan også deltage i en guild, som vil give nogle fordele, foruden trofaste følgesvende. Forbedring guild giver bonusser til sine medlemmer, kan du også deltage i klan krige.

I alt 35 niveauer spilleren, som tillæg til udvikling af personlig udvikling er også en guild.

På et højt niveau i spillet arbejdede gameplay - spillere vil kæmpe ikke alene med de andre spillere, men også med NPC monstre. Monsters kan også forene og angribe en hel masse, og klare alene med dem er ikke altid let.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags