Tales of Pirates

Alternative navne: Piratia

Online spil pirat - er en multiplayer strategi eventyr i stil med fantasi, som giver dig mulighed for at udforske den enorme mængde af deres eget skib tre oceaner på jagt efter berømmelse og skatte og gamle artefakter. Spillet et overblik vellidte anime-eventyrlige figurer, og opfordrer til at fordybe sig i spændende virkelighed. Mindste systemkrav fremsat af udviklere til at spille spillet online Piratia følgende:

• Operativsystem: Windows 98/ME/NT/2000/XP;

• processor fra Intel Pentium III 800 MHz

• Hukommelse (RAM): 256 MB

• Fri plads på harddisk 1000 MB;

• Video: 16 MB;

• DirectX 9. 0C;

• Tilslutning til internettet.

Hvis du er klar til fremtidige resultater, er det tid til at registrere et spil konto. Deltag i spillet Tales of Pirates er meget enkel: på forsiden af ​​den officielle hjemmeside ved at trykke på knappen registrering og fills åbnede formular. Indtast din e-mailadresse (hvis du har en postkasse på mail. ru, så har du adgang til særlige ydelser), vildt login, password, CAPTCHA (tegn fra billedet) og du trykker den store røde knap "registrere". På denne registrering Piratia forbi. Dernæst skal du downloade spillet klient Piratia online - et særligt program, der hjælper med at optimere trafikken og ordentligt vise grafik. Download spillet på flere måder: fra det sted i spillet, enten direkte eller ved hjælp af en torrent. Når du installere klienten på din computer og køre det gå videre til næste fase i Pirates online spil vil tilbyde dig at skabe en figur. Et valg af fire tegn: to kvindelige og to mandlige.

Lance er af human oprindelse, men blev bragt op morfeytsami, så meget godt i besiddelse af våben. Ønsker at finde den legendariske sværd, der kan åbne Himlens Gate.

Amy - den evige barn (ikke på adfærd, hun bare har et unikt sæt af gen skyldes som hun ikke var bestemt til at vokse). Evne til at helbrede sår og opfinde unikke genstande.

Phillies - er en pige, som har en guddommelig oprindelse og en sømand på hjerte. Lunefuld, uansvarlig og lidt snu, i et ord - en rigtig kvinde.

Kartsez - en kriger, en barn af en enkelt repræsentant for befolkningen i Morpheus og enkel landsby kvinde har enorm magt og ser skræmmende, men har et godt hjerte. De eneste tegn, der er til rådighed, er meget sjælden specialitet Champion.

Hver figur i spillet er anderledes vigtigste karakteristika: styrke, hurtighed, trolddom, og specielle funktioner, samt erhverv, der vil erhverve din karakter, når du spiller spillet online pirater.

Erhverv bidrage til at forbedre færdigheder profil i spillet. Første besættelse din karakter vil modtage efter at have nået niveau 10 (jæger, troldkvinde, sværdkæmper, navigator). Second erhverv master-tegn til at nå level 40 (mester shooter, kriger, erobrer af havene, heksen og healer).

Da de nåede level 15, kan du købe et skib i Pirates spil allerede på det. Jo højere niveau du spiller, jo bedre kan du købe skibet.

Afspil pirater online du være på tre områder: Store blå ocean, havet og fastlandet Magic Ascaron. Derudover Pirates har en masse byer, hvor du kan møde de lokale og rejsende, købe eller bytte de nødvendige elementer, kommunikere og organisere din egen orden. I spillet, som der er steder, hvor tilladt kamp mod andre spillere. Vælg et sted, kan være afhængig af figurens niveau.

Tales of Pirates Online registrering vil give dig mulighed for at fordybe dig i den pulserende og unikke verden, hvor du hovedet for at dække en bølge af uforglemmelige oplevelser, kampe med pirater, møde med forskellige monstre. Kom til spillet, oprette og træne helten og tilbage på en skattejagt i selskab af betroede venner!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags