Pirates Online

Alternative navne: Piraty Online

Online Game Pirates - en vidunderlig verden af ​​fjerne vandringer, kampe på havet og på land, de store vidder af havet og fantastiske opdagelser.

For spillet Pirates online vil passe ethvert kontor computer: CPU Pentium IV 2GHz, 128MB grafikkort, 256 MB RAM og 3,5 GB plads på harddisken, samt internetadgang.

For at spille spillet online Pirates, downloade et særligt program - spillet klient, der vil holde kontakt med spillet server på internettet. Klienten kræver ikke installation, bare udpakke den og køre filen pirater. exe.

Deltag i spillet Pirates online ser ud. På den første side kan du straks ind i spillet, hvis du allerede er part gaming netværk COD. Hvis ikke - du trykker på knappen "tilmeld" og derefter indtaste e-mail-adresse, tænke og indtaste et alias for gaming-profil, skal du indtaste det samme nummer fra billedet. Derefter opretter et spil konto: tænke op og indtaste ordet - log ind og have en adgangskode for at komme ind i spillet (login og password skal være anderledes! ). Og selvfølgelig, skal du læse og bekræfte Terms of Service. Alt på denne Pirates Online registreringen er afsluttet.

Her er, hvordan man spiller spillet online Pirates. Men først er du nødt til at hente opdateringen, fordi spillet er i konstant udvikling, bliver mere interessant og spændende! Når opdateringen er færdig, kan du læse piratkopieret nyheder, og komme ind i spillet ved at klikke på indskriften "for at starte spillet."

Fortsat kun at vælge et spil server, hvor du vil være i Pirates of the online-spil. Dette er en meget vigtig funktion. Lieberthal på serveren en masse stærke spillere, gode markedsmæssige varer indflydelsesrige alliancer. Strøm der allerede er delt. For dig mere egnet server Treasure Island, vil du være på lige fod med andre nybegyndere og hurtigt erobre den formidable pirat herlighed. Og så vil vi forsøge deres styrke og Lieberthal.

Så alle de kedelige tekniske detaljer bag, skal du vælge en spilserver, indtaste dit login og password og begynde at spille sikkert i Pirates Online!

I begyndelsen af ​​spillet din karakter er i havn. Ja, skal du også vælge en stejl helt! Der er andre at vælge to karakterers mænd, to kvinder, de er alle forskellige udseender og personlige egenskaber, der alle bor i forskellige byer. Du kan vælge udseende, tøj, hår helt, tænker på ham klangfuld og frygtelige navn, som det sømmer sig en anstændig pirat.

Pirates online registrerings gøre dig til en modig kaptajn, en snu købmand, opdagelsesrejsende og opdageren af ​​nysgerrige nye lande og, selvfølgelig, en formidabel pirat! Spillet er fuldt afsløre dine talenter og tilbøjeligheder, frisk brise fjerne vandringer indgyde dig i form og i godt humør.

Pirates online spil en gang for alle at erobre dit hjerte grandiose søslag involverer snesevis af skibe, ved hjælp af forskellige metoder til kampene. Søhandel siden den store Cortez lokke dig med sin brogede, bred vifte af produkter og lande. Som en ægte sømand, hans hjerte og sjæl (og penge), du lægger i dit skib, og han vil være din bedste ven, vil bære dig til fjerne kyster, på det du vil erobre fjenden og om nødvendigt redde en ven fra døden. Glem ikke, ifølge en gammel maritim tradition, give skibet et smukt navn, der vil bringe dig held.

Pirates online spil - en reel historisk og geografisk encyklopædi af det XVI århundrede, og alle de eventyr, rejser og opdagelser i det også reel. Skal opdage et nyt kontinent, at trænge ind i hemmeligheder de egyptiske pyramider - hvad kunne være mere fristende?

Du vil passere adskillige missioner, quests, efterhånden lære visdom af alle de spil, og derefter vil løse gådefuldt opgave at finde gamle skatte, nogle af dem kan overføres kun med venner, allierede.

Spillet har en praktisk og komfortabel gaming chat forum, hvor du kan chatte med dine venner sammen om at løse komplekse, men spændende opgave at finde svar på alle de spørgsmål om spillet, og bare tilbringe tid i behagelig samtale.

Held og lykke i spillet, den modige sømand!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags