Planetside 2

Alternative navne: Planetside 2

Planetside 2 online - den originale MMOFPS fra Sony Online Underholdning hvor spillerne venter på store slag. Hvis du er træt med browserbaseret razvlekalovki hvor du fumle på ét sted og begær en på én med en modstander, hvis du ønsker noget storslået og imponerende, hvis dit hjerte længes og længes efter den rutinemæssige af Fame - The Game Planetside 2 perfekt til at opfylde alle dine ønsker turde. Her i en kamp der involverer tusindvis af spillere, men er det ikke ligesom uforståelig rod. Begynder at spille Planetside 2, bliver du medlem af en global krig, hvor alt er detaljeret og omhyggelig opmærksomhed for detaljer, hver opfylder sin rolle, er der et sted strategi og teamwork. Begivenheder udvikle rummelige steder, der består af snesevis af kvadratkilometer. Du vil besøge alle tre kontinenter, dedikeret til gameplayet. Іndar, Esamir og Amerish - er ikke bare en territorial rum og steder, hvor det er konstant sydende anden scene. Desuden kan du ikke bare strejfe jorden, men også op i luften, ved hjælp af alle former for teknikker.

Alt hvad du behøver at trænge den enorme mængde af universet - Planetside 2 registrering. For at oprette en konto, skal du udfylde oplysningerne i de krævede felter: stationens navn, bekræftelse adgangskode, e-mail-adresse, land, fødselsdato. Abonner på nyheder sker automatisk, men overholdelse af spillets regler registreringsnummer Planetside 2 kræver bekræfte ved at sætte kryds i den relevante boks.

Gennemgå listen over krav, der er nødvendige for at give en behagelig gameplay system: Microsoft Windows XP, Intel Core 2 Duo E6850 (eller højere) eller AMD Phenom II X2 (eller højere) grafikkort NVIDIA GeForce 8600 (eller højere) / AMD eller ATI 4850-serien (eller højere) lydkort DirectX, 256 MB VRAM, fri harddiskplads 15 GB, 4 GB RAM. Hvis alt dette afgjort, sikkert åbne døren til en fantastisk verden!

Som nybegynder, skal du angive den fraktion på den side, hvor du ønsker at kæmpe. Så være i stand til at vælge den mest relevante klasse til at foretage, hvad din sjæl higer. Lad os få kendskab til de tilgængelige fraktioner. Ny konglomerat (leader SeaNanners) - Rebels er klar til sine ideer til at give liv. Disse organiserede grupper af dissidenter gør alt for at være klar til at opfylde idealet om kommende missioner. Terran Republik (leder TotalBiscuit) er designet til at styre kolonierne borgere. Warriors af nationen håndhæve loven og opretholde orden. Repræsentanter for Suverænitet Wan (leder Tobuscus) mener, at menneskehedens fremtid bare nødt til at følge den teknologiske udvikling. De selv har længe brugt den fremmede teknologi og er i stand til at optrævle hemmelighederne af gamle artefakter. Men hvem ville du tilhører, denne grusomme krig påvirker alle, der vovede at komme her. Vil ikke hvile eller i overfyldte byer, eller i den brede felt. Efter alle kampe finder sted overalt. Så hænge på!

Planetside 2 online spil har en række elementer, der adskiller det fra sin forgænger og andre Internet-projekter. For eksempel, den er tilgængelig for langdistance-løb, forudsat at anvendelse af seværdigheder og regenererende skjolde, på bane af kuglen påvirker tyngdekraften, træ udvikling giver overgå sine rivaler (ca. 15-20%) og slagsmål, der involverer omkring 3.000 kæmpere hæve adrenalin maksimum. Dens smag gør skiftende tid på dagen og vejrforhold. Efter en kamp have en enorm indflydelse faktorer som lys og mørke, tåge eller skyer enorme, nemt skjule.

Play spil Planetside 2. Du skal bruge jord-og luft køretøjer, samt mange stykker af fantastisk arsenal. Husk, at succes i kamp afhænger primært af ordentlige våben og færdigheder af den karakter. Så meget opmærksomme på gear og nivellering egenskaber. Jo længere du Planetside 2 spiller, jo mere interessant bliver det. Efter gradvist afsløret det fulde potentiale af denne usædvanlige spil.

3D-motor gør sine ting, og du vil føle, at alt hvad der sker på skærmen, er virkelig ægte. Fordyb dig i en militær atmosfære for at opleve hele spektret af følelser fest episke kampe! Held og lykke og inspiration!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags