PLANEWARS

Alternative navne: PLANEWARS

Online spil PLANEWARS - tredimensionel browser MMORPG spil. Interesseret primært i at vifte af muligheder og skallen programmet tæt på niveauet af klientprogrammer, hvilket er grunden PLANEWARS online spil betragtes som den nye generation. Deltag i spillets PLANEWARS banale enkel: "post", "password" og PLANEWARS registrering. Og velkommen, du er en af ​​de "tilbagevenden" om den fornyede Jorden. Fjern fremtid, faktisk genskabt verden, de nye love for eksistens og overlevelse på hver tur - i denne virkelighed spil fordyber dig PLANEWARS online.

Så PLANEWARS afsluttet registrering og software interface foran dig. Bekendt med spillet, selvfølgelig, startende med udvælgelsen karakter - gulv (her alt er klar) og fraktion (Empire eller anarkister). Først - disciplinerede usurpatorer anden - frie og ideologiske Wanderers søger at puste nyt liv i deres planet ved bundfældning og blande racer. Af den måde, PLANEWARS online spil, som stadig er under udvikling, og snart vi lover at behandle oprettelsen af ​​nye racer. I mellemtiden brøndpumpe hans karakter, kan du også deltage i den fraktion pirater.

Begyndte at spille spil online PLANEWARS, for at din karakter kommer ind i et rumskib udstyret med et maskingevær uhøjtidelig. Dernæst i færd med at akkumulere erfaring og penge, kan du styrke dit rumskib en bred vifte af moduler og udstyr, samt tilføje kapacitet våben (10 at vælge fra våben).

Betydningen af ​​spillets mål er at vinde de monstre og fjender, og dermed akkumulere punkter af militær herlighed og Quilpie (penge). Kan tjene på andre måder, for eksempel, udvinde ressourcer eller rengøring rendestene af skibe i deres modstandere. I processen med nivellering din karakter, gamer har mulighed for at observere, hvordan de omgivende verdener udvikler sig, blandet race og økumenisk hvilke muligheder på grund af dette.

Hvilken slags legende giver os PLANEWARS spil online? Det er - når Jorden nået et sådant niveau af evolution, at folk er ophørt med at eksistere i det fysiske plan, og har nået et nyt niveau, ikke fysisk. Dette tillod dem at etablere kontakter med andre sansende racer og rejser parallelle verdener gennem portaler, der er specielt genopbygget portobashnyah. Snart efter vandrer gennem verdener og toppede i verden folk faktisk ophørte med at eksistere. , Efter et århundrede, nok til at rejse de andre verdener, de ønskede imidlertid at vende tilbage til deres hjem planet, men det var ikke så let ... Forladt og trist gamer ser ud til planeten Jorden. Stort set ødelagt civilisation, og kører fraktion Cruel Imperials. De er modstandere af anarkister frihed.

For fans af plads i PLANEWARS RPG spil vil være en fornøjelse, fordi sjældent i enhver browser-baserede online-spil så meget opmærksomhed på det grafiske miljø. Fremragende undersøgelse af 3d-modeller giver dig mulighed for fuldt ud at opleve virkeligheden i situationen. Så spille PLANEWARS dobbelt spændende for dem der kan lide at deltage i underholdnings arkaderne i alle henseender. Her på kampe og underholdning grundlæggende sats. Stridende parter kæmper for deres skibe væk fra jorden, i stratosfæren plads eller i rummet. Og alt dette er ledsaget af passende natur.

Udviklingsteamet løfter, der snart spille spillet online PLANEWARS blive endnu mere interessant. Vil øge antallet af våben (op til 50), og som vi har nævnt, skabte ti helt forskellige verdener, som hver især tilhører en særskilt race. Og alt dette på et højt niveau 3d-modellering. Nå, ser frem til den fulde gennemførelse af rummet arkade.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags