PlayerUnknown's Battlefields

Alternative navne:

PlayerUnknown's Battlefields Game Battlefield.

PlayerUnknown's Battlefields, som blev tilgængelige i marts 2017, overgik alle salgsposter. På bare tre måneder købte 7 millioner mennesker det, hvilket gav en betydelig fortjeneste til virksomheden. Udviklet sit koreanske firma Bluehole til sådanne platforme:

  • Windows
  • Xbox One
  • PlayStation 4

Projektet blev født takket være Brendan Green, som kom op med kampretningen "Battle Royale". Det hele startede da han arbejdede i andre virksomheder på forskellige projekter. Efter at have set succesen med de teknologier, som han anvendte, besluttede Brendan at tiden var kommet til en solo-performance. Hans spil er en multiplayer shooter, en realistisk overlevelses simulator, hvor alle kæmper med alle tilgængelige midler.

Overlev for enhver pris.

Play PlayerUnknown's Battlefields i spillet på samme tid kan tusindvis af spillere, der deltager i single eller team mode. Skriften er et enkelt hundrede deltagere smidt på en øde øde i forskellige dele af den. Det unikke er, at du bestemmer, hvornår du skal forlade flyet. Deltagerne har ikke noget, der vil hjælpe dem med at nå missionen, men alle disse ting skal være på øen, og de skal bare findes.

Det er let at sige

, men det er ikke så nemt at fuldføre opgaven, fordi kun en overlevende eller en gruppe kan blive en vinder i tilfælde af et holdspil. Forresten er belønningen i tilfælde af en solo-ydeevne meget mere generøs end for parversionen. Du skal finde førstehjælpssæt, våben, bare ting, der kan være nyttige. Alle spillere jager dem, og det er værd at finde en cache, da det virkelige kamp begynder, der strømmer ind i slagteriet.

Men dette bør ikke skræmme dem, der vil downloade PlayerUnknown's Battlegrounds. Tværtimod vil alle kunne vise, hvad han er i stand til under konstante konflikter. Her er alt vigtigt, og evnen til at skjule på jorden, og evnen til at ændre placeringen og målrettet skyde.

Guns, udstyr og udstyr.

våben er også komplette, men du skal stadig få det. Men på maskinen kan du vedhæfte mange nyttige stykker fra superpricel og øgede butikker til brandslukningssystemet. Valget af firearsenal om dette:

  • Pistols
  • automatiske maskiner
  • Vintovki
  • Arbalety
  • Shotguns
  • karabiner
  • Machine Gun

But foruden ildkraft er der et koldt våben, og hvis det ikke er til stede, vil endda en stegepande og en poker gøre.

Supports til hjelme og veste af forskellig styrke er også tilvejebragt. Andre tøj er også fuldt tilgængelige, så klæd dig ud med smag. Hvis du ikke afhenter noget fra den frie menu, skal du kigge i butikken og købe noget mere stilfuldt der for rigtige penge.

Continuing i PlayerUnknown's Battlegrounds at spille, vil turnen komme til at blive bekendt med valget af køretøj. Der er ikke mange modeller af biler, og egenskaberne er ikke meget forskellige, og kapaciteten er inden for 2-5 personer. Med en skarp vending kan de tippe over og også meget overrasket over at flytte under vand.

Det er fortsat at fortælle om zonen i PlayerUnknown's Battlefields. Så snart du lander på øen, ser du dig selv på et kort med tre områder. Din opgave er at blive i den hvide zone, hvilket eliminerer fra sine rivaler. Cirklen krymper gradvist, så spændingsgraden øges, fordi alle ønsker det samme som dig. Omkring det hvide markerede blå område. Dette er en zone for fremmedgørelse, hvor deltageren under sit ophold på det regelmæssigt modtager skader, hvilket stimulerer handling. Den tredje zone er rød, det såkaldte beskydningsområde. Naviger området som du vil, men hold dig i live.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags