Punkt Blank

Alternative navne: Punkt Blank

I dag præsenterer vi dig skabelsen af ​​bygherren NCsoft, der blev berømt i første omgang ubestridt online hit Lineage 2. Dette punkt Blank online spil i teamet Schutter første person online. Selve spillet minder om en interessant syntese af dynamisk karakteristisk for skyderier «Quake» og taktisk komponent iboende i Counter-Strike. Der er ikke meget at de beslutter din abmundirovanie og status. Det vigtigste er evnen til at skyde så præcist som muligt, fordi et pusterum efter en virtuel død givet kun 5 sekunder.

For at spille spillet online Punkt Blank skal du være bestået registrering blankt. Det kræver ganske lidt, nemlig:

1. Angiv dit navn i spillet (log ind).

2. Indtast din nye adgangskode.

3. Angiv din e-mail-adresse.

4.. Angiv generelle oplysninger om sig selv (køn, alder osv. )

5.. Go kontrollere, at du er en rigtig person og ikke en bot.

6. Bekræft din aftale med de generelle regler i spillet.

Efter punkt blankocheck er færdig. For at begynde at spille blankt behov for at installere spillet på din computer. For at gøre dette:

1. På startsiden blankt online gå til "Download spillet."

2. Efter dette, vil installationen starter programmet "Zapuskator" efter lanceringen, der begynder at downloade installationsprogrammet.

3. Kør installationsfilen og online spil blankt starter installeret på din computer.

Installation og registrering spillet blankt udført helt gratis.

Udviklere foreslår vi springet ind i atmosfæren af ​​kampoperationer på forskellige steder, herunder restauranter, museer Chinatowns, snoede tunneller under jorden, hvor toget biler vil glide forbi dig. Så spille spillet online blankt fans trætte af interessante steder snart.

I spillet er du inviteret til at blive en fighter stridende parter. Grupper - både klassiske spil af denne genre. Det terrorister og kommandosoldater. I punkt Blank leg og vil dræbe den elskede gennem os fra andre lignende spil arsenal af skydevåben. Pistoler, harddiske, haglgeværer, sniper rifler og granater. Alt dette og meget mere til din rådighed. Du kan også ændre udseendet af dine våben (for eksempel - guld Kalashnikov riffel) og udstyr til rigtige penge, samt point scoret i spillet.

På trods af ligheder med andre lignende projekter online spil Punkt Blank er stadig en funktion, der er for fans af orkan skyderier bliver til et kæmpe plus. Afdøde spiller næsten øjeblikkeligt gendannet på grundlag af sit team og fortsætter med at kæmpe. Dette gør spillet mere dynamisk og giver dig ikke keder sig computerskærmen, ser ligesom dine venner og fjender forsøger at lokke monoton ven - en anden baghold. Der er ikke tid til og mulighed for at græsse fjenden med en snigskytteriffel. Dette er et spil for dem, der elsker og knowhow til at skyde hurtigt.

Selv hvis du er ny på disse spil, vil du ikke være svært at tilpasse sig til spillet atmosfære og ledelse. På grund af dynamikken i spillet, du straks vænne sig til tempoet og begynde at dræbe deres fjender uden en smule forsigtighed. Den spillets interface er heller ikke gøre dig lang tid at vænne sig. På siden af ​​spillet struktur kan du finde en butik opgørelse, venteliste af spillere, en enorm liste af klaner og andre nyttige oplysninger.

Jeg håber, at ovenstående information gør det klart, at punkt tom online spil er netop for dig. Så du skal ikke spilde din tid. Start med at spille blankt nu!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags