The Voyage Online

Alternative navne: Conquerors

Online Game Erobreren er en af ​​disse rollespil, der ved første bekendtskab med dem opmuntre begynde at spille. Måske det tilskynder et slogan - "kom, så og sejrede", og måske atmosfæren i spillet, der blev oprettet i de vigtigste østlige traditioner og dets spektakulære grafik forudsat online spil Voyage af popularitet og loyalitet over for et publikum på millioner. Relativt nylig tiltrådte Conquerors lege og brugerne Web - optrådte kvalitativ Russified version af spillet.

Nærmere bekendtskab med erobrerne, vi starter med systemkravene af udviklere. Af den måde, skal du downloade og installere spillet klienten. Og derfor introducere dig til en liste over "ønsker" til din pc-konfiguration:

• Processor - Intel Pentium 1 GHz

• RAM - 128 MB,

• grafikkort - 16 MB

• fri plads på din harddisk - 1. 5 GB

• tilgængelighed af bredbånd internetforbindelser til 64 kbit / sek.

Register Online Game Erobreren transporteres på hendes officielle hjemmeside. Du skal bruge et kaldenavn, e-mail-adresse, adgangskode personoplysninger og kode til at kontrollere "i bot". Det er din Erobreren i online-registrering. Godt gå videre.

Når din tilmelding er bekræftet Conqueror Online, skal du følge valget trin karakter. Voyage af online spil, hvor der er seks figurklasser:

• Monks

• Ninja

• Bueskytter

• Swordsmen

• Warriors

• Præster (ild og vand)

Class Monks - er nok den mest humane karakter klasse, de er involveret i selverkendelse og udvikling af det indre åndelige verden. Deres forsvar og våben - hellige perler, der skal oplades.

Klasse destroyere Ninja - behændig og frygtløse krigere, deres angreb med lynets hast, og evnen til samtidig at bekæmpe to våben giver dem en større fordel.

Archer klasse for dem, der bruges til at bekæmpe varierede, vente og jagt.

Class Swordsmen, tværtimod - for kendere nærkamp, ​​de er ikke mindre dygtige end Ninja, også kan styre våben i begge hænder.

Warrior klasse - klassen af ​​fysisk forberedt. Kun Warrior bærer den tunge rustning og kan modstå den stærkeste fjende i nærkamp.

Priestly klasse er repræsenteret ved to modsatte grene

• Præster Fire

• Vand præster.

Gejstlige vand - det er fredelige tryllekunstnere beskyttelse, de bruger deres magi, selv veldrevne og konventionelle våben.

Præster brand - mystiske væsner, der bruger kraften af ​​deres magi for destruktive handlinger.

Så stifte bekendtskab tættere med parametrene for de foreslåede klasser, du skabe karakterer og deres enestående og unikt. Af den måde, individualisering helten her alt er fint, du kan ændre sine eksterne parametre, ved hjælp af princippet om den såkaldte tilpasning - dette princip på alle ejendommelige kinesiske online-legetøj.

The Voyage Online spil er interessant for sine omgivelser - her udover den sædvanlige vandrende mobs kan også møde en af ​​de fire chefer, monstre med store bogstaver så at sige. Kald dem katastrofale bæst, sne Banshee, Drage teratomer. Jagt på disse monstre er altid en prioritet, som for dem, kan du få en betydelig bonus præmie.

Vedrørende kampsystem, spille Conqueror Levende blot i den forstand, at ingen bør blive bedt om før at angribe, det vil sige, at princippet om fri PvP (kampe mellem spillere). Men hvis du ikke er en tilhænger af en sådan måde af kamp, ​​så kan du henvende sig til en duel, og kæmper ædelt. Udover tvekamp, ​​spillet er til rådighed Conquerors klassekampe, klan kampe og ordener.

I alle de ovennævnte vil du spille spillet online Erobreren til niveau 120, ja, mere vil følge processen med genfødsel. Det foreslår en mulig ændring af klanen og de udvendige, nye færdigheder og meget mere. Kort sagt, det incitament til en lang tid til at spille spil online The Voyage ganske god. Se for dig selv.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags