Noon 21. århundrede

Alternative navne: Noon 21. århundrede

Space online spil Midday 21st Century inviterer dig til at skabe og udvikle deres egen koloni på en af ​​de planeter i solsystemet, samt prøve deres hånd i erobringen af ​​nye territorier til udvinding af unikke ressourcer. Ved middagstid 21. århundrede online vil du bygge baser, udvikle infrastruktur, søge vigtigt for dine udviklingsressourcer og alt dette på baggrund af kosmisk-urbane landskaber.

Spil Midday 21. århundrede online skabt på motoren, Flash, så konfigurationen af ​​din computer udstillet nogle systemkrav. Så for at spille spillet online Midday 21. århundrede kræver en pc

• Operativsystem Windows 98/2000/XP eller Vistax32/Seven

• Processor Pentium 3 800 MHz og derover,

• 256 MB RAM,

• 64 MB grafikkort eller højere,

• en stabil internetforbindelse.

• Adobe Flash-player.

Som for browsere, Midday 21. århundrede online spil, som understøttes af alle browsere.

Deltag i spillet Midday 21. århundrede begynder med sætningen "Indtast Academy", klik på det, og før du kommer til at fylde dine feltdata. Indtast

• kaldenavn - kaldenavnet

• løse aktuelle postkasse

• Password

• kode til verifikation.

For at kontrollere Midday 21. århundrede er afsluttet, bruger aftale og acceptere linket for at aktivere din konto, er det i det brev, der kommer til den angivne e-mail.

Så din ved middagstid 21. århundrede online tilmelding bekræftet og torden intergalaktiske krige du kommer ind i denne spændende kosmisk virkelighed. Du begynder at spille Midday 21. århundrede planeten Orion, vil det være din personlige placering. Tegn her er standard, men du kan vælge en af ​​tre fraktioner:

• kolonisatorer

• handlende

• pirater.

Rumfartøjet også tildelt den standard, du lige har læst dens parametre.

Så i den nærmeste fremtid, eller du vil vinde og udforske nyt territorium, eller hold økonomier eller til at rejse til det ydre rum pirat med onde hensigter. Nå, så langt den vigtigste opgave vil være at udstyre din egen koloni, at "dække op bagfra."

Den vigtigste ressource i galaksen - er energi. Du kan få det fra kraftværket, der bliver nødt til at bygge. I fængslet kan du også bygge fabrikker, der vil samle moduler til rumskibe. Din primære opgave på dette stadium - bygge din egen flåde, den eneste måde du kan trygt bevæge sig rundt i galaksen, men i tilfælde af et angreb for at give et fyldestgørende svar.

Lige så vigtig ressource - Hydrogen, der flyver rumskibe. Uddrag det så vigtigt som energi.

Bortset fra disse, der er på de ressourcer, planeter såsom kobber, silicium og guld. Enhver af disse ressourcer for dig at producere nano-robotter vil være din trofaste hjælpere i alle værker.

At Noon 21. århundrede spiller en særlig interessant, fordi det kan genopbygge sin flåde ikke blot at bygge en fabrik til produktion af rumskibe. For eksempel, kan du stadig angribe skibene, berøver dem, der tager om bord på skibet. Og for at du ikke nødvendigvis har et rumskib og en flok smarte oplevelse. Her vigtig taktik godt og loftshøjde, selvfølgelig. Også til sin flåde kan tilføje drifting skibe, tage dem på slæb og gå til kolonien, vil der nano-robotter har slik.

Største trussel, især for en brøkdel af de handlende er udlændinge, som kaldes Trinnitami. Denne fremmede pirater, deres mål - Ressourcer campingvogne. Bemærk dem kommer næsten umuligt, så fokus i forsvar mod dem - er hastigheden af ​​respons. Godt og masse - jo større er din flåde, lettere at spille spillet online Midday 21. århundrede for alle grene af udvikling.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags