Validering her

Alternative navne: Moswar

Online spil Validering her - ironisk populære gratis browser spil. Destiny Development Company udgivet spillet i 2010, og siden da har takket være hans usædvanlige humor, Validering her online vundet bred popularitet. Validering her kan du spille med næsten enhver computer. Efter systemkrav til spillet er minimal. Den vigtigste betingelse er tilstedeværelsen af ​​din browser. Kør et simpelt spil interface, kan du bruge musen og tastaturet. Kom i den kyniske verden af ​​Moskva vil hjælpe dig Validering her for at registrere. Du kan fremstå som nytilkomne eller spille rollen som indfødte moskovitiske. Dette er i henhold til dit ønske. Registrering Validering her en forholdsvis simpel proces. For at registrere en ny karakter, er du nødt til at beslutte, hvem du gerne vil være, og indtast følgende data:

1) Indtast den adgangskode, opfundet

2) Denne e-mailadresse

3) Det oprindelige navn på din karakter

Ved at klikke Register, kan du straks Validering her for at spille og nyde interessant historie online spil. Deltag i spillet Validering her gjort dig indbyggerne i den virtuelle Ruslands hovedstad. Retfærdigvis skal det siges, at spillet viser de aktuelle begivenheder i dagens Moskva, så alt, hvad der sker, er meget tæt på virkeligheden. Løft dit hoved, glatte skuldre og stolt marcherende hen ad gaden! Husk, at uanset hvem du er, er chancen for succes ingen kan tage væk!

Hvis du beslutter dig for at blive en indfødt moskovitiske, at bevise, at denne by er ikke "gummi" og kan ikke blive modtaget med åbne arme nogen kommer i stort tal her. Men hvis du er nysgerrig efter at opleve de vanskeligheder af byens liv for en enkel provins, og du kommer på Moskva gæst, så er du nødt til at gå igennem. Bevis at erobre den store by til dig af kraft! Efter Moskva - for alle!

Online spil Angry Kæledyr forberedt et spændende eventyr. Hvis du ønsker at overleve i denne grusomme og smukke by på samme tid, skal du sørge for at sidde bare ikke har.

Spillet er veludviklet quest system. Spil spillet online Validering her, vil du være at udføre en række forskellige opgaver. Og du kan også deltage i kampene. Efter alt, PvP-systemet ikke er i sidste sted. Brave vil appellere kampe "væg til væg". For at deltage i klan krige, skal du være mod og udholdenhed. Ønsker du at opleve adrenalinsus? Der er en mulighed for at røve Korowai, eller endda en bank. Opret din bande sammen og arrangere angreb. Så det vil være mere tilbøjelige til at lykkes.

En anden online spil Validering her får mulighed for at patruljere i gaderne til at bestikke politiet til at grave metro linje, gå på arbejde, til at engagere sig i shopping, gå til gymnastik for at forbedre din krop, se på "The Hunting Club", som samler de mest indgroede svindlere og meget mere. Besættelser som kan se for dig selv, en masse! Men for at virkelig lykkes, er du nødt til at bekymre sig om kapitalens akkumulation. Hvor undvære vores penge i et stykke tid! Spillet giver følgende ressourcer:

Honning

Stjerner

Krystaller

Gold.

Tandhjul, krystaller og guld kan udvindes i løbet af spillet, og derefter bruge på forskellige bonusser og købe ting. Honning er en universel valuta. Med det, alle varer købt, tak til ham, vil du ikke blive nægtet i nogen tjeneste. Men for at få honning, kun kan investere reel. Køb honning har mulighed for på ethvert niveau, selv tidligt i spillet. I dette tilfælde skal spille spillet online Validering her vil være meget nemmere.

Validering her online spil består af 14 niveauer. At flytte til hvert nyt niveau, skal have modtaget en vis erfaring. Vymerivaetsya Calligonum i enheder. Da niveauet af yderligere muligheder åbne. Spillet er alle forbundet. For eksempel, er du nødt til at se på grundlæggende disk. Du skal have en bærbar computer, og du kan købe det eneste hjem. Hus til gengæld bliver tilgængelig på tredje niveau. Af den måde, har deres hjem, kan du tage en logerende og modtage ekstra penge. Som for det arbejde, fra 2. niveau, kan du kun få i en diner, eller værre, at rense toiletter for en krone. Og med øgede niveauer af en chance for at få et bedre betalende job. 5. niveau vil give adgang til minen, der rummer reserver af krystaller. På 6. niveau, kan du allerede gå ned i tunnelen for at holde styr på tegn, der kaldes "Krysomahi for mord, der får 700 sølvmønter. Skal du på spillet, følge en forbedring af dets egenskaber (styrke, sundhed, karisma, dygtighed, omhu). Pumping karakter, måske endda blive en major. Og det er visse fordele.

Siden Validering her online spil er designet til at hvile alle de samme, dens interface er simpelt nok. Du vil ikke have problemer med ledelsen og tilgængeligheden af ​​mere information reference. Denne enestående online spil vil helt sikkert tiltrække dig friskhed af hans ideer. Humor iboende i spillet vil ikke forlade dig ligeglade. Kom og se og sørg for at det er en fantastisk måde at lyse op fritid! Hvad er din smag, vinder eller forsvare Moskva? Hurtigt identificerer og stædigt forsvarede sin position. Lad lykken tilsmiler dig, hvilken side vil du er!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags