Den sidste bastion

Alternative navne: Den sidste bastion

Browser baserede online spil sidste bastion skjuler en enorm verden fuld af fantasi eventyr. Denne vidunderlige legetøj behøver ikke at installere nogen af ​​dens særlige kendetegn fra din pc eller mobiltelefon, fordi det virker på platformen wml. Med andre ord, at spille spillet online sidste bastion, skal du blot en internetforbindelse og en moderne browser typen Opera.

Deltag i et spil sidste bastion kræve at udfylde følgende felter:

1) Dit brugernavn (navnet på spillet).

2) Virkelige navn.

3) By af dit ophold.

4) Din gulv.

5) Race, hvor du spiller.

6) effektiv e-mail.

På samme side - Registrering Sidste Bastion - du kort introducere de fem løb med stik

1. People - har gennemsnitlige karakteristika, men er krigere af natur.

2. Elves - meget hurtige og præcise i slag.

3. Nisser - altid pansrede (rustning egen gør), og ikke svag skabninger.

4.. Orcs - mægtige krigere i deres beats. Bly i dette område.

5.. Hobbitter - den mindste vækst narodec men yderst uvorotlivy.

Yderligere trykke på knapper "i spillet" fase sidste bastion for online-registrering kan betragtes som afsluttet med succes.

Hans første spil quest, du får i begyndelsen - den gamle fisker i landsbyen. Bare husk, før du kører jobbet til at erhverve våben. For at gøre dette, skal du følge strengt til nord - til byen Stoungard at tamoshnem butik.

Uanset dit valg af race, vil helten være til stede og udvikle de følgende fem karakteristika:

• Luck - påvirker evnen til at score et kritisk hit ("crit" påføre størst mulig skade) og en sjælden chance for at møblere emnet (du kan enten finde eller banke med monstre).

• Power - påvirker effektiviteten af ​​dit angreb og forsvar.

• Agility - giver dig mulighed for at spille spillet online sidste bastion, dodging fjendtlige angreb.

• Endurance - påvirker modstanden helt i form af sundhed, og hans evne til at tillade at pådrage sig omkostninger (oversigt).

• Intuition - påvirker præcision strejker.

Plus, den sidste bastion for online-spil har sin egen moral! , Her virker det dog som en væsentlig værdi. Som i det virkelige liv, er moral opdelt i:

A) positiv → giver dig mulighed for at købe ting i butikkerne til lavere priser,

B) → negativ indvirkning på strømmen slagtilfælde forårsaget af våbenmagt.

Takket være den sidste bastion for quests til at spille, helt sikkert, det vil være meget mere interessant, på grund af deres vellykkede gennemførelse kan få erfaring, penge eller de samme moral. En smule penge: game valuta hedder "dinarer." Selvom din konto, så snart du begynder at spille den sidste bastion, og vil blive opkrævet 50 dinarer, i fremtiden, "at leve komfortabelt," bliver nødt til at arbejde eller deltage i betalte slagsmål.

Hvis du er bekymret, at grundet trafik fordringsløs, vil du have ingen steder at vende, så fortvivl ikke: legeplads er omfattende nok til at tillade spillerne at rejse og finde masser på denne flok eventyr. Det samme gælder for våben: Sidste Bastion Online giver en ganske bredt udvalg af våben og ammunition, og du er usandsynligt at føle sig krænket på dette område.

Hvis der på noget tidspunkt opholder sig i en enorm spilverden kaldet Arden (bare sende dig her sidste bastion for online spil), du ønsker at tjekke sin historie, kan du besøge dit lokale bibliotek for undersøgelsen er der krøniker. Og udover at du forventer mange flere her alle mulige interessante. Kom og se for dig selv!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags