The Last Battle

Alternative navne: Sidste Combat

Sidste Battle online - multiplayer rollespil logik spil i fantasy stil.

Online spil sidste kamp ikke stiller specifikke systemkrav, så længe du har en internetforbindelse og en browser.

Deltag i spillet sidste kamp beder om et kaldenavn - navnet på din karakter, være forsigtig, fordi du ikke kan ændre dit kaldenavn. Så har du brug for at indtaste dit og mail, password og specificere sex af den karakter. Last Battle Online registrering lukker om valg af den ønskede race og indtaste koden fra billedet for at sikre, at du ikke er en bot. Glem ikke at tage brugeraftale.

Sidste Battle online spil tilbyder dig et valg af to løb:

- Noble elfidy

- Brave nekrolandtsy.

På dette tidspunkt i spillet af repræsentanter for begge racer nogenlunde lige. Uanset hvad løb du vælger, vil afhænge af grænsefladen af ​​spillet, når du spiller spillet online The Last Battle. Elfidy søge lys og godhed, og nekrolandtsy - til det onde ødelæggelse. Løb varierer meget i udseende, samt deres panser og ammunition. Desuden er forskellige sæt tøj introduceret til de tegn af forskelligt køn.

Sidste Battle online spil har en meget original kampsystem. Udsættes tre på hinanden følgende chips (sten eller kraniet) af samme farve, kæmper handels blæser. Derfor er resultatet af slaget afhænger ikke kun på niveauet af en fighter, der er enten en tryllekunstner eller en kriger, ikke kun på hans rustning og våben, men også fra den logiske tænkning af afspilleren og den dygtighed, hvormed han råder over de ressourcer til rådighed. Derfor anbefales det, at spillerne ser på forummet, som er en livlig diskussion af mulige taktikker og strategier, der kan føre til en sejr i kampen.

Battles er to muligheder:

- Duel. Du kæmper en på én med karakter af dit niveau.

- Chaotic kamp. Denne kamp tjente særligt ansøgningsskema, og alle, der havde et minut ønsker at deltage i slaget, tilfældigt opdelt i to hold.

Hvis du gå glip af under en kamp mere end tre omgange, vil du blive diskvalificeret. For sejren du få erfaring og penge.

Hertil kommer, for mordet på en spiller karakter i en fair kamp, ​​kan du få en medalje, forbedre visse karakteristika. Tja, hvis ikke heldig, kan medaljen købe diamanter.

Din karakter, når du spiller i den sidste kamp, ​​få egen ejendom, hvor han kan dyrke urter til helbredelse potions og potions, der øger magt (det vil være deres egen kok med en morter og støder). Eliksirer kan kun drikke før kampen. Godset kan stadig levere en særlig statue ved foden af ​​som du vil derefter finde sjældne eliksirer. Hvis en sådan ballade, du ikke er tilfreds, den standard sæt af eliksirer og potions du kan købe i en speciel butik. Udover, i byen kan du finde en masse forskellige institutioner med forskellige funktioner, der er nødvendige for at kunne spille i den sidste kamp. Denne

- Shop

- Køb,

- Smithy

- Tavern

- Bank.

I butikken kan du købe en masse ting, og rustning, men nogle af disse emner, du vil være i stand til at klæde kun nået et vist niveau. Hertil kommer, at det er nødvendigt at reparere rustning eller indsamle dig fra rester, der forbliver på slagmarken efter en besejret modstander.

Når du spiller online spil The Last Battle, så vil du have mulighed for at komme ind i Unionen som aftaler med andre spillere, og quests - opgaver med masser af smarte gåder og skjule fare for liv af den karakter.

Det maksimale niveau af karakter udvikling i øjeblikket - den ellevte. Spillet er i beta-test.

Sidste Battle Registrering åbner foran dig en lille, men spændende i en verden, som ikke kun styrke og niveau, men logikken kan bidrage til at opnå sejr!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags