The Masters

Alternative navne: The Masters

Lords online - gratis multiplayer fantasy rollespil med et unikt kampsystem.

Lords Online spil gælder ikke for spil, der kræver en meget kraftig computer til at spille, og er tilgængelig fra enhver internet browser. For at spille i Lords, skal du bruge:

· Internetforbindelse

· Internetbrowser Internet Explorer eller lignende nye ændringer [ _1_]

· Flash Rlayer nyeste version.

I øjeblikket, for at forbedre adgangen til spil-klienten spil udviklet - et særligt program, der bliver nødt til at installere på din computer. På hendes vej ud af spillet skabere har lovet at rapportere separat.

Deltag i et spil der ligner Lords modtagelse i de fleste online-spil, så du skal ikke tage meget af din tid og vil ikke forårsage meget besvær. At begynde at spille i The Masters, vil du kun behøver at udfylde visse felter:

· Skriv det ønskede navn,

· For at indtaste adgangskoden og gentage det,

· For at indtaste adressen på din postkasse

· For at vælge kønnet på din karakter,

· Enig med vilkårene i denne aftale, og læs spillets regler [ _1_]

· Indtast koden fra billedet.

Register Lords du måske ikke har brug for, fordi for dem, der ønsker at kontrollere, hvor meget de kan lide spillet, er det muligt at teste kampen.

Lords Online spil er en to stridende lejre:

· Verden Denei

· Elgot verden.

Kan ikke besejre fjenden generaler verdener søger at hans støtte. Du er inviteret til at blive en af ​​disse chefer af den part, for hvem du kæmper.

Når du begynder at spille spillet Lords Online, vil du bemærke, at dette spil tog det bedste fra alle de populære spil i denne genre. Din hær består af væsener, som hver holder deres taktik i kampen, kan du købe tilhængere og administrere, samt glem ikke, at den rette styrkeforhold i marken afhænger ofte sejr eller nederlag.

For at spille spillet online Lords, er du nødt til at vælge, hvilken af ​​de fire racer vil tilhøre din karakter:

· Elves

· Nisser

· Undead

· Demons.

Din karakter vil udvikle sig, hæve sit niveau i slagsmål. Dræbe monstre, vil du blive belønnet med sjældne artefakter. Lovers kampe med andre spillere, selvfølgelig, vil henrykke massive slag kontrol over vigtige ressource point, razziaer ind i fjendens territorium, en på en kamp.

Spil Lords Online har et unikt kampsystem med en visuel visning af alle de kampteknikker og flytninger af hvert tegn. Desuden er hver kamp registreres og bagefter kan du se det fra ethvert punkt, fra både hans hær, og fra fjendens hær, at se for sig selv, hvad taktik brugt af dine fjender.

Du kan øge din hær af tilhængere, som består af fire klasser:

· Warriors

· Magicians

· Arrow

· Charmers.

Hver klasse har sin egen måde i udviklingen, med et sæt af ekspertise er udvikling af færdigheder, bliver tilgængelige nye spells, og endda ændre udseendet af tilhængere.

Desuden vil hver spiller være tilfreds med den sfæriske placering, som i spillet mere end et tusind. Du kan beundre den smukke solnedgang i landet nisser eller gyse i rædsel, ser på sine fødder i det område af dæmonerne.

Spillet har et stort udvalg af tøj, amuletter, artefakter, våben, magi og potions. Ved at kombinere dem, kan du oprette en unik og virkelig uovervindelig hær.

Velkonstruerede quests vil hjælpe med at udvikle din karakter, og vil også give mulighed for at få en sjælden og magtfulde trofæer. Antal quests er konstant stigende.

Lords Online tilmelding åbner før dig en verden, hvor du ikke ønsker at komme ud snart.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags