Total dominans

Alternative navne: Total dominans

Spil Total dominans adskiller sig med mindeværdig grafik, højkvalitets voice acting og brede muligheder for interaktion mellem spillere.

Systemkrav

Systemkrav vil glæde alle: For at prøve din hånd ved post-apokalyptiske kampe behøver du kun en computer og internettet. Lån modtages som en skat på befolkningen i sektoren. Flere mennesker - flere penge.

  • Crystals - kan opnås ved at hæve niveauet og til at udføre opgaver. Dette er en universel ressource, som alle andre er erhvervet til.

Technologies

Teknologistræet lover spilleren en skattekunst og en transport af mulighed. Hver ny teknologi åbnes kun efter at have studeret alle de forrige på branchen. Nogle af dem kan ikke studeres uden at bygge visse bygninger. Og derfor kan mange bygninger i sektoren ikke bygges, før visse teknologier er blevet undersøgt.

Building

I spillet er der mange forskellige bygninger, som hver især udfører sin rolle. I alt er der 5 typer af faciliteter, samt muligheden for at udvide sektoren og bruge services fra det svarte marked. Tilgængelige bygningskategorier:

  • Resource - eventuelle bygninger i forbindelse med opnåelse af uran, titanium eller kreditter.
  • Command - koordinerende centre af forskellige slags.
  • Military - baser og fabrikker til produktion af militært udstyr.
  • Protective - defensive strukturer, såsom vægge, porte, tårne ​​og våben.
  • Decorative - yderligere nyttige dekorationer af sektoren. For eksempel en robot reparatør.

Troops

Den afspiller er tilgængelig 4 typer tropper, der hver især tilbyder et stort antal enheder:

  • Infantry.
  • Armored køretøjer.
  • Artillery.
  • Aviation.

Proces af spillet

Total Domination online giver dig mulighed for at udvikle din egen sektor ved at udvinde ressourcer, bygge bygninger og læring teknologi. Den vellykkede fordeling af eksisterende kræfter vil give dem mulighed for at udvide deres ejendele og styrke hæren. På verdenskortet er der, ud over din sektor, sektorer af andre spillere samt gratis steder, der kan røves eller beskyttes mod plyndringer. I spillet Total Domination placeringer - en sikker kilde til yderligere erfaring og endda militære enheder. Udforsk og angreb for at genopbygge dine ressourcer. Indtastning af klanen, vil du modtage yderligere bonusser. I sidste ende er der mange chancer for, at en enkelt person holder sin position på slagmarken?

Hvordan du kan vinde uden en donat?

Spillet giver mulighed for at få yderligere virtuelle "boller" til rigtige penge. Nogle spillere er meget tilfredse med denne mulighed, men andre kategorisk nægter at investere noget i spilverdenen. Kan jeg vinde uden en donat? Ja. Total Domination strategi er gratis at spille. Ikke kun spille, men også vinde. For at gøre dette har du brug for tålmodighed og viden om alle funktioner i spillet, dets økonomi og strategi for at føre krig. Men hovedvåbenet i dine hænder vil være diplomati. Kommuniker med andre spillere, se efter venner og allierede, deltage i klanen og ingen donatorer vil kunne besejre dig.

Spillet Total Domination imponerer med dets post-apokalyptiske tilhørsforhold og omfang. Denne strategi giver store muligheder for interaktion mellem spillere: du er nødt til at finde allierede, sikre din sektor mod fjender, angribe rivalsektoren, handle med naboer. I Total Domination anbefales spil til fans af MMO spil.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags