Total Domination

Alternative navne: Total Domination
Alt dette i realtid og gennem interaktion med andre spillere. Spillet Total Domination adskiller med mindeværdige grafik, høj kvalitet stemmeskuespil og brede muligheder for samspil mellem aktører.

System requirements

System krav vil behage alle: for at prøve din hånd på post-apokalyptiske slag vil du kun brug for en computer og internettet. Total Domination downloade ikke virker, men det er ikke nødvendigt. Spillet er browser-fri - ingen kedelige download og installation.

Registration i game

In spillet Total Domination, vil registrering ikke tage mere end fem minutter. Felter, der skal udfyldes, når du opretter et spil-konto:

 • Nickname (kyrillisk og latin er tilladt).
 • E-mail-adresse.
 • Password.
 • The adgangskode igen.
 • Consent at modtage mailing (om ønsket).

Also du kan skabe et spil-konto med din konto i Mail. ru, Vkontakte, Odnoklassniki eller Facebook.

Beginning af game

It hele starter med træning. De rekrutter er mødt af den generelle, hærdet i kampe. Lovende at gøre dig en mand, vil denne alvorlige form for en soldat at give de første opgaver, som vil blive lektioner om brug af knapper, kort og forskellige menuer i spillet. Lån modtages som en skat på befolkningen i sektoren. Flere mennesker - flere penge.

 • Crystals - kan opnås ved at hæve niveauet og for at fuldføre opgaver. Dette er en universel ressource for som alle andre er erhvervet.
 • Technologies

  Teknologien træ lover spilleren en skat af viden og en vogn af muligheder. Hver ny teknologi åbnes kun efter at have studeret alle de tidligere på grenen. Nogle af dem kan ikke studeres uden at opbygge visse bygninger. Og dermed mange bygninger i sektoren kan ikke opbygges, før visse teknologier er blevet undersøgt.

  Building

  In spillet er der mange forskellige bygninger, som hver især udfører sin rolle. I alt er der 5 typer af anlæg, samt mulighed for at udvide sektoren og benytte sig af det sorte marked. Ledige bygning kategorier:

  • Resource - alle bygninger, der er forbundet med at få uran, titan eller kreditter.
  • Command - koordinerende centre af forskellig art.
  • Military - baser og fabrikker til produktion af militært udstyr.
  • Protective - defensive strukturer, såsom vægge, porte, tårne ​​og kanoner.
  • Decorative - yderligere brugbare dekorationer af sektoren. For eksempel en robot reparatør.

  Troops

  The spiller er tilgængelige 4 typer tropper, som hver især tilbyder et udvalg af et stort antal enheder:

  • Infantry.
  • Artillery.
  • Aviation.

  Process af game

  Total Domination online giver dig mulighed for at udvikle din egen sektor ved at udvinde ressourcer, bygge bygninger og læring teknologi. Den vellykkede fordeling af de eksisterende kræfter vil give dem mulighed for at udvide deres ejendele og styrke hæren. På verdenskortet, i tillæg til din sektor, er der områder af andre spillere, samt gratis steder, der kan røvet eller beskyttet mod plyndring. I spillet Total Domination steder - en sikker kilde til yderligere erfaring og endda militære enheder. Udforsk og angribe for at genopfylde dine ressourcer. Indtastning af klan, vil du modtage yderligere bonusser. I sidste ende, er der mange muligheder for en enkelt person at holde sin position på slagmarken?

  How at vinde uden en Donat?

  The spil giver mulighed for at opnå yderligere virtuelle"boller"for rigtige penge. Nogle spillere er helt tilfredse med denne mulighed, men andre kategorisk nægter at investere noget i spillets verden. Kan jeg vinde uden en Donat? Ja. Den samlede Domination strategi er gratis at spille. Ikke kun spille, men også vinde. For at gøre dette, du har brug for tålmodighed og kendskab til alle funktioner i spillet, dets økonomi og strategi føre krig. Men det vigtigste våben i dine hænder vil være diplomati. Kommuniker med andre spillere, kigge efter venner og allierede, deltage i klan og ingen donorer vil være i stand til at besejre dig.

  The spil Total Domination imponerer med sin post-apokalyptisk entourage og omfang. Denne strategi giver omfattende muligheder for samspil mellem spillere: du nødt til at finde allierede, sikre din sektor fra fjender, angribe sektorer rivaler, handel med naboer. I alt anbefales Domination spil for fans af MMO-spil.