Prime verden

Alternative navne: Prime World

Prime World Online - dette revolutionerende nye cross-platform social strategi, der er imod hinanden to nationer: The Doctor og Adorniyskoe rige. Konkurrencen er for Prime - den vigtigste ressource, der besidder aktier, som du kan ændre magtbalancen ...

For at starte spillet behov Registration Prime World. Prime World online spil kræver installation af spil-klienten, der kan downloades direkte fra hjemmesiden.

Installatør Size - 17 MB. Når du har downloadet, skal du vente indtil spillet vil blive installeret, så bliver du nødt til at logge på via Facebook eller Klassekammerater (hvis disse sociale netværk ikke har din konto, er det ønskeligt at skabe). I det vindue, der åbnes, skal du indtaste de relevante felter brugernavn og adgangskode. Deltag i dette spil Prime verden ender. Du kan spille i Prime World. Når du er logget på, skal du vælge den part, for hvem du spiller spillet, og indtast det ønskede navn i det relevante felt.

Nødvendig systemkrav:

• Processor: 2GHz - 3GHz

• Hukommelse: 1GB - 2GB

• Harddisk-plads: 4 GB

• Video: GeForce6600 GT (Radeon X1300) 128 MB VRAM eller tilsvarende (25 fps) eller GeForce 8800 (Radeon HD 3850) 512 MB VRAM eller tilsvarende (40 fps)

• Operativsystem: Windows XP SP2, Windows Vista SP1 eller Windows 7

Spil Prime World Online læ ved Race 2

• Doctor

• Adorniytsy

Hver race repræsenterede 26 tegn, som er opdelt i disse roller

• Killer

• Defender

• Assault

• Support

• Unit

Killer - sårbare i normal kamp, ​​er ikke et stort udbud af sundhed, men på det rigtige tidspunkt kan levere et knusende slag,

Defender - har et stort nok udbud af sundhed og kan slides ned fjenden betydeligt;

Assault - en masse energi og kan modstå en masse af fjendens angreb;

Support - denne repræsentant kan behandle en såret kammerat, eller tage kontrol over fjendens at svække hans angreb;

Fighter - han kan være nær og fjern, er ikke et stort udbud af sundhed, men en stærk slag.

Hver figur har et bestemt sæt af talenter, som er opdelt i fælles og unikt.

Generelle talenter - er til rådighed for alle tegn

Unique - specifikt hører til nogen

Alle talenter er farvekodede: gul, grøn, blå og lilla. Color talent påvirker styrke og anvendelighed, så talent med gul farve - den nemmeste, og med lilla - den stærkeste.

Online spil Prime World har tre grupper spille egenskaber:

• Generel

• Angribere

• Beskyttende

Fælles funktioner omfatter - Rating (definerer mesterskab), GK (definerer træthed), sundhed, energi, hastighed (rejsetid) og Health and Energy Regeneration (evne til at komme sig hurtigt).

At angribe funktioner omfatter - Styrke, Intelligens, Cunning, Agility, Attack Range Tyveri og sundhed.

Til beskyttende funktioner omfatter - Modstand (reducerer fysiske skader forårsaget af fjenden), Will (reducerer magisk effekt) og beskyttelse (reducerer fysiske og magiske skader fjende).

I butikker, der er i spillet, kan du købe et udvalg af ruller, potions, eliksirer og skilte.

Spil spillet Prime World Online til konstant krig med den anden side. For ødelæggelsen af ​​fjendens krigere, monstre, tårne, og især fjendtlige figurer, helte få uvurderlig ressource - Prime, som kan blive brugt på at få nye talenter.

Afspil Prime World, hver spiller vil være i hans slot, som i løbet af spillet har brug for at blive forstyrret. Oprettelse af en stærk økonomi og opbygge omfattende infrastruktur - nøglen til en vellykket gameplay og få fordel over andre spillere i den økonomiske udvikling og PvP-kampe.

Spil online spil Prime World vil ikke være kede, der er mange interessante funktioner, der er umuligt at beskrive i en kort gennemgang. Prime World Online spil er meget volumen, derfor, for at se og lære alt hvad du behøver at passere Prime World Online registrering og blive en af ​​heltene i spillet.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags