Prototype 2

Alternative navne: Prototype 2

Den første del af spillet prototype blev accepteret af spillere for "Cheers". Projektet er meget tydeligt demonstreret, hvordan folk kan leve, begavet med særlige evner af "almindelige dødelige", brutale mutanter og monstre. Offentlighedens opmærksomhed fra det første minut af spillet nittede hovedpersonen - Alex Mercer, der med sin karisma og tvinge kunne balancere al gameplay. Af den måde, med hovedpersonen og er forbundet første overraskelse forberedt Prototype 2 stk. Hvis du igen i håb om at møde en favorit Mercer, så vil du være en lille skuffelse - nu i stedet bliver nødt til at spille aggressivt sort officer, der mistede sin familie, fordi vyrusa angiveligt udstedt Alex.

Generelt er det værd at bemærke, at spillet Prototype 2 på den ene side meget gerne sin forgænger, men på den anden side synes at være helt unik og enestående projekt. Dette kun brændstof offentlighedens interesse. Mere aggressiv stemning tvunget til at koncentrere sig om spillet, ser nøje alle de handlinger af figurerne og analysere dem.

Som nævnt ovenfor, vil spillet Prototype 2 på computeren ændres hovedperson - kaldet kynisk Negro James Heller. Han forfølger kun ét mål - at tage hævn over alle dem, der på den ene eller anden måde er forbundet med oprettelsen og spredning af virus i hele staten. Først og fremmest, James, selvfølgelig, vil gerne hævne Alex, men efter et møde med Mercer ligeledes negativt påvirket af virussen. Straks overvinde adskillige grader mutationer Heller, befriet fra nogen moralske standarder, sendes til udførelsen af ​​sin mission.

For at starte spillet, skal du nødt til at hente Prototype 2. Gør det hurtigt og nemt ved at besøge butikken siden Steam, hvor installationsfilen er kun værd 30 dollars. Efter oprettelsen af ​​et projekt, kan du starte spillet. Hvis du har spillet den første del, vil du helt sikkert mærke en stor forskel - lige efter starten af ​​gameplay hovedperson har de fleste af de færdigheder og evner, som Mercer modtaget efter at udføre visse opgaver. Til den optagne video af Prototype 2 trailer helt klart, at James prerasno kan køre på vægge, flyve i himlen og kaste biler som tennisbolde. Man kan kun forestille sig, hvad en kraft Heller vil have mindst midt i spillet!

Spil Prototype 2 vil demonstrere, hvordan appetit kan have en supermand. Har du personligt se, hvordan James sluger bytte helhed og på samme tid til en fuldt tager sin form, denne funktion, ved den måde, giver os mulighed for at gennemføre den mest vanvittige strategi. Så sluge nogle vogter orden, kan du, bevæbnet med en pistol, løber fra basen ubemærket. Spises monstre udseende ikke ændres, men styrke deres evner.

Ser man på skud for spillet Prototype 2 trailer video, uforvarende ramt af omfanget af projektet.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags