Dogs of War

Alternative navne: PSI Wars

Multiplayer online rollespil The Dogs of War tilbyder at spille i den virkelighed, at i morgen kan vente på vores planet egentlig er. Opdeling af jord på grund af den rigdom af ressourcer - et brændende emne på alle tidspunkter, og her i The Dogs of War online vil beskæftige sig med konsekvenserne af denne omfordeling og kaos forbundet med det.

Før gamer - historien om faldet af en bananrepublik Corazon, til sin tidligere velstående og uafhængige, og nu - iturevne lejesoldater Corporation "Enigma", ledet af den grusomme og ambitiøse Alfredo Pressnera. Modsætte sig hans styre i første omgang ingen kunne, men til sidst afholdt to temmelig magtfulde grupper - Freedom Army (AU) og Ligaen af ​​Mercenaries (LN). Hver af disse grupper er villige til at lægge anti-totalitære styre Corazon i deres hænder. Hvem vil lykkes? Klik på "spille Dogs of War" og lære.

Men først, selvfølgelig, systemkravene. Så for at spille spillet online The Dogs of War, skal din computer opfylde følgende krav:

• Pentium III-processor eller Athlon 800 MHz

• RAM - 256 MB

• grafikkort - 3D-accelerator med 64 MB hukommelse

• Lydkort kompatibelt med DirectX

• ansøgning DirectX, startende med version 9. 0

• ledig plads på harddisken 1.. 2GB

Browser spil Dogs of War Online støtte nogen.

Deltag i spillet Dogs of War, som sådan kræver lidt, da de fleste kan bruge automatisk logon via konti i Facebook, Vkontakte, Klassekammerater, services Mail. ru eller Google.

Hvis du stadig hører til denne sjældne gruppe af spillere, der ikke har sådanne konti, og derefter bruge en almindelig form for "registrerings Dogs of War". Du skal først nødt til at angive en e-mail-adresse, skal du oprette en adgangskode og bekræfte den, samt den første fase af registreringen kan abonnere på nyheder. Dernæst på en ny side angive et kaldenavn - navnet på spillets karakter, vælge sit køn, som fraktion vil spille den karakter - Liga Mercenaries (våbenskjold med skorpion) eller Army of Freedom (arme med femtakkede stjerne). Desuden vil du blive bedt om 12 kvindelige og 13 mandlige avatarer for den karakter afhængigt af ordet, tage brugeraftale - om dette i Dogs of War Online registreringen er afsluttet.

Sti novice lejesoldat begynder med militær uddannelse base, her kan du træne i stedet og udføre et par enkle missioner. Efter hvordan at mestre, og følg derefter vejledningen og nødt til at udvikle din karakter på den ønskede måde.

Du vil være til rådighed for mange våben for revolutionen - fra knive, flyveøgler og Makarov pistoler (med dette våben, du begynder at spille Dogs of War), til bazookaer og kemiske våben. Ammunition i spillet er skudsikre veste, gasmasker, hjelme osv, samt chips, energi og andre ting, der vil gøre det lettere at skæbnen for din karakter i denne svære tid.

I begyndelsen af ​​spillet nødt til at dræbe normale mobs (desertører, partisaner indianere, banditter) - dette er en god måde at tjene penge og erfaring først.

Af den måde, andet end penge, spillet er en anden vigtig ressource - diamanter. For dem, kan du hyre et hold af krigere, er der to typer af dem:

• Frem

• sniper

Anden er dyrere, men hvis du allerede har dræbt et par desertører, så de kan tillade sig.

Psi War online spil med turbaseret kampsystem. Du vil altid have tid til at vælge et våben, beregne bane og ikke bruge ekstra energi til at ødelægge fjenden. Efter at have tilbragt masser af tid på grundlag af forberedelse, klar til rejsen til den anden placering af din fraktion, der venter på nye opgaver, og, selvfølgelig, opgøret med de vigtigste fjender - lejesoldat corporation "Enigma" og soldaterne i modsatte fraktion.

Så hvis klar til at kæmpe for frihed og omstyrtelse af det diktatoriske regime, tryk derefter for at spille spillet online The Dogs of War og sluttet af lejesoldat en af ​​befrielsesbevægelser.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags