Way Hero

Alternative navne: hero spil

Warrior Way Online - en gratis multiplayer online spil, skabt i den genre af RPG er kommet til os lige fra fjernt Kina. Online spil Warrior Way er bemærkelsesværdigt er det faktum, at dens grundlag er den historiske fortid hendes hjemland. Lignende produkter i stort set ingen moderne igroproma og dybest set de fleste af dem er afhængige af forskellige fiktive universer.

Deltag i spillet Warrior Way er ganske enkel og klart for enhver, der ønsker at prøve at spille spillet online Warrior Way. Du behøver kun at indtaste dit brugernavn, password og aktivere din konto via e-mail og voila - registrering Warrior Måde over.

Path of helten online spil er ikke let. Som nævnt tidligere, blev den historiske fortid, som betjenes af indstillingen for spil lavet med grund sirligt, dog med nogle afvigelser. Smerteligt fantastisk udseende imponerende rustning og store sværd, men det er ikke nu. Spillet foregår i den tid af de tre kongeriger - en genfødsel af samurai æra og opblomstringen af ​​Confucianism i Kina. I øvrigt en interessant feature i spillet er, at i løbet af gameplay bliver du nødt til at bladre i det grundlæggende i konfucianismen og kinesisk historie på det tidspunkt, og selv bestå eksamen i disse fag. Enig, temmelig ekstraordinært træk.

I en nøddeskal - det er i spillet ved repræsentanter for de tre riger kæmper med hinanden for muligheden for at holde områder og bygninger, der giver beboerne i deres tilstand og de rigtige behagelige bonusser.

Et interessant træk af gameplayet er den fuldstændige mangel på en bindende karakter og klasse. Udvikling af din avatar er kun i dine hænder, og evne til hver klasse og hver kampstil er tilgængelige for dig på ethvert tidspunkt. De eneste ting, som opfordrer dig til at tænke - så det er på din efterspørgsel hybrid klasse, som det er velkendt, blev inter-class balance opfundet ikke afslappet og ikke forgæves, og det betyder, at de tegn, der går strengt af den ene gren vil kræve mere end repræsentanter for hybrid udvikling.

Interessant nok i langt væk Kina er meget skarpe uoverensstemmelser vedrører gaming, hvilket betyder, at hvis du har angivet, når du registrerer deres køn kvinde, så spiller spillet online Warrior måde kan du kun karakter-kvinde. Her er sådan et indfald kinesiske udviklere kan markant ødelægge spiloplevelsen for alle de mænd, der elsker at skabe kvindelige karakterer og omvendt. Way Hero spil online er ikke træt forskellige tricks til at forbløffe os udviklere, der er designet til at lokke allerede erfarne aktører i deres net.

Et interessant aspekt af dette online spil er at have en bot spil lige ud af kassen. Det er meget let på grund af det faktum, at nogle opgaver, som i øvrigt mange skøre, forårsager drab på flere tusinde monstre og gøre det selv, selvom det er muligt, men det ville tage en massiv mængde af tid. De fleste experience points optjent karakter for en vellykket udførelse af opgaver. Ud over selve søgen linje der er en familie, klan, og selvfølgelig de daglige quests.

Pet elskere elsker kæledyr implementeret i spillet for "Cheers". Du kan erhverve en mount eller assistent, der vil dele med dig indhøstede erfaringer og fra tid til anden at lappe dine ting. Spil Warrior er Way meget bedre med venner, og her er hvorfor.

Det sociale element i spillet er lavet på det niveau. Bortset fra de sædvanlige klaner, kan spillere deltage i familien. Højeste niveau af udvikling og karriere vækst - titlen på kejser, der, at dømme efter indstillingen, spillet kun tre. I Warrior er Way kan spille uden at kende kinesisk.

Spil perfekt lokaliseret i russisk og er i færd med at åbne betatest. Må ikke slentre, installere spillet og blive en af ​​de mest magtfulde imeratorov Three Kingdoms.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags