Ways Historier

Alternative navne: Ways Historier

Ways Stories online - denne kollektive multiplayer real-time strategi, modtog 2011 prisen for "Best Newcomer". Ways Historier online spil begynder med det faktum, at du får en lille landsby i stenalderen, er du nødt til at udvikle, gør konstruktion, udvikling af videnskab og teknologi.

Ways Stories Online spil giver ikke anledning til særlige krav til computer-afspiller, det vigtigste krav - internetforbindelse.

Deltag i spillet Way Stories kræver indtastning af navn som du vil blive vist som i spillet, e-mail og adgangskode, samt en indikation af dit køn. Hvis du har en bonus kode til spillet, og du har brug for at indtaste det. Hvis du allerede er bekendt med det grundlæggende i spillet, kan du i løbet af historiens online registrering og indstillede værdier for yderligere indstillinger, såsom valg af race, kontinent, og klima i byen.

På det tidspunkt, når du spiller i løbet af historien, kan du vælge, hvilken vej du hovedet udvikling - vil den mægtige kriger-erobrer af jord, eller berømte videnskabsmænd gør opdagelsen eller klog politiker stridende ord, eller endelig, en købmand, der flettet hele verden spind af handelsruter. Way of the Warrior tager mest tid, du bruger hver dag at spille dette spil, som dine naboer hurtigt kan overhale dig på udvikling og antallet af soldater.

Først vil du være til rådighed for alle tre typer af ressourcer:

- Viden

- Food

- Wood.

I almindelighed, når du spiller spillet Way Stories online, vil du have et stort udvalg af ressourcer

- Basic (viden, mad, træ, metal, penge)

- Strategisk (granit, pakdyr, uran, svovl, brændstof, aluminium),

- Vækst ressourcer (frugt, forskellige korn, kød, fisk),

- Kulturel (vin, smykker, tøj, musik, film).

Ways Stories online spil har en meget udviklet handelsforbindelserne mellem spillerne, så alle ressourcer undtagen viden, kan du med held handle.

At spille Path of History, er du nødt til at beslutte, for hvilke løb du spiller. Alle i spil tre løb: europæere, asiater, indianere. Hver race har sine egne karakteristika, samt våben og tropper.

Desuden spillet omhandler udvikling af en bred vifte af landskaber, som har deres egne specifikke produktions-og ressourcemæssige indskud. I spillet er der 4 typer af landskaber:

- Meadows,

- Steppe

- Ørken

- Snow.

Også, kan din landsby være placeret enten på kontinentet eller i kystzonen. På hver af de servere til rådighed fem kontinenter, hver med sin egen unikke landskab.

Warriors er traditionelt placeret i engene, der er meget mere bekvemt at holde kampene. Forskere bosætte sig i ørkenen, den samtidig beskytter dem han angriber naboer, samt giver de nødvendige ressourcer til udviklingen af ​​videnskab. Under alle omstændigheder erfarne spillere anbefale at have venskabelige forbindelser med nabo-kriger for gensidigt fordelagtigt samarbejde.

Du kan spille spillet online Ways Historier og ikke være bange for, at det ville være muligt stor skævhed til fordel for en hvilken som helst kugle eller naboer pludseligt ske gennembrud. Alle videnskabelige og teknologiske fremskridt meget nøje sammen, foruden, spillet er nogen klar opdeling i epoker. Alt i spillet omkring 150 forskellige videnskabelige områder.

Hans landsby du kan kombinere med andre for at få landet. I dette tilfælde de tilbagestående spillerne automatisk at fange op til det niveau af videnskabelig og teknologisk udvikling. Målet er at bygge et rumskib.

På dette tidspunkt i spillet er der tre servere - Stor test verden, Jorden og Apocalypse. Registrer Ways Historier går ind i verden 12 "Apocalypse".

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags