RAGE: Kampagne Edition

Alternative navne: RAGE: Kampagne Edition

Processor: Core 2 Duo / Athlon 64 X2 2 GHz

RAM: 2 GB

Grafikkort: GeForce 8800/Radeon HD 4200

Disk Space: 25 GB

Rage: Kampagne Edition - en særlig udvidet udgave af det populære computer spil, der kombinerer elementer fra flere populære spilgenrer. Spil Wrage er en flygtig blanding mellem en first person shooter, flot racerbiler og nivellering system de bedste traditioner i klassiske rollespil. Unik dynamisk atmosfære af spillet vil bære os Reydzh verden oplevet en global katastrofe, hvor det vigtigste mål for enhver af dens indbyggere - at holde sig i live. Grundlaget for spilverdenen blev taget univers post-apokalyptisk verden, der er beskrevet i den populære Hollywood-film "Mad Max", hvor alt er besluttet af våbenmagt og hastigheden af ​​resterne indsamlede dele af køretøjer.

Plot

Rage, et spil, der viser alle de rædsler af post-apokalyptisk verden, overlevede en frygtelig global katastrofe. I 2004 fandt forskerne den blotte størrelse meteorit jagende i fuld fart til planeten Jorden og sammenstød med dem uundgåelig. Regeringerne i alle lande i verden er forenet i et fælles projekt kaldet "The Ark", hvor en flerhed af underjordisk lagring af bestemmelser, ammunition og udstyr, der også er nedsænket kapsler med mennesker fordybet i suspenderet animation. De bliver nødt til at genopbygge den menneskelige civilisation efter katastrofen. I 2029 en asteroide styrter ned i planetens overflade og de fleste af verdens befolkning bliver dræbt, ødelagde hele byer. Hævet efter støvet asteroidenedslag dækker himlen og verden begynder "nukleare vinter." Adskillige år senere, støvet lægger sig og Arkdwellers valgt på overfladen for at genopbygge verden civilisation. Kun elskede menneskelig vane, selv i lyset af en fælles fare er vanskeligt at forene dem og repræsentanter fra forskellige krisecentre starte en blodig krig om herredømmet på planeten til højre. Det var på dette tidspunkt i spillet Reydzh åbner for os som for hovedpersonen i historien.

Stalkers

Rage, et spil, hvor trash indsamling græs en af ​​de sjoveste og mest nødvendige uddannelse. For det meste, vil alt det, du vil finde en banal vrøvl, som du derefter kan sælge for lidt penge, men nogle gange vil du komme på tværs og nyttige ting eller dele af disse nyttige ting. Verdenshistorien siden katastrofen og tid direkte fortælling afspejler meget dårligt, og selv fundet en bog, du vil ikke blive endda fange et svirp gennem, de vil passe lige så banalt papiraffald, der er almindeligt anvendt i Reydzh kindling kolde ørken nætter.

Handyman

Rage På nuværende et lille crafting system, og når du vil være helt kede af det endeløse ture ødemarker, og ikke stoppe skyderierne med en enorm mængde af blodtørstige fjender, så du kan sidde i et afsides hjørne og gøre noget ud af din papirkurv afhentet. Så du kan lave en lille kæmpe robot eller et maskingevær tårn, som kan være til stor hjælp til at beskæftige sig med fjender, men i dette tilfælde, måske ikke nødvendigt din deltagelse i skyderierne. Rage: Kampagne Edition - version af den populære spilplatforme designet specielt til Mac OS, hvor der ud over den klassiske single-player kampagne blev der tilføjet to yderligere pakke tilføjelser, herunder «Anarchy Edition» og «Kloakker».

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags