Rage of Titans

Alternative navne: ROT

Online Game Rage of Titans eller blot (ROT) - en blanding af real-time strategi med RPG. Etableret i den berømte Dota genre (DotA stil spil), Rage of Titans online meget hurtigt blev en succes i sin sektor, og er allerede blevet valgt til World Cyber ​​Games (internationale mesterskab kiberigram). Unikke spil-system, en række figurer, forskellige måder for deres udvikling og opposition hele spillet - "Rage of the Titans" fascinerer og betager øjeblikkeligt. Før du giver dig selv til at absorbere denne fantasi verden, selvfølgelig, at registrere Rage of Titans. Intet kompliceret, er det ikke, og kun tager et par minutter. For at gøre dette, skal du oprette en konto på GameNet, ved at indtaste e-mail-adresse og adgangskode. Af den måde, er brugere af sociale netværk "Vkontakte" registrering i spillet Rage of Titans ikke nødvendig, bare godkende.

Således, ved at vælge, hvordan du vil komme til Rage of Titans online registrering, og fuldført, begynde at oprette din karakter. Du vil blive forsynet et stort udvalg af tegn (mere end tredive dusin + et par dusin i butikken), som hver især er i størrelsesordenen 9-10 egenskaber (angreb hastighed, intelligens og så Counterspell ) Og guddommelige evner, der kan ændres i løbet af spillet, samt udvikle sig gennem runer. At spille spillet Rage of Titans online, beslutte, hvilke af de modstående racer vil slutte sig til dig - de hellige eller the Fallen (mennesker og dæmoner). Hver figur har sin egen semi-magiske våben - den flyvende dolk, skjold, himmelske lys, affyrede en pil, etc. Mere detaljerede funktioner i helte kan du finde ud af ved at gå gennem muligheder: - ". Heroes" "Game"

Med hvad står dem, der besluttede at spille Rage of Titans? Her er der flere game modes, som hver bringer sin "brug" af din karakter:

- I kaptajnens tilstand, kan du udvikle din karakter, og på kortet, vil det kun (ingen andre spillere)

- Auto-mode kommando definitioner (baseret på et tilfældigt udvalg af tegn) vil bringe dig den erfaring i andre tilstande er det ikke tjener,

- Mode "alle helte" vil åbne foran dig alle de deltagende spillere (undtagen naturligvis betalt)

- Mode "tvillinger" indebærer ækvivalent (lige-modsatrettede) tegn,

- Og, selvfølgelig, Rage of Titans spille med bots til rådighed.

Rage of Titans online spil med en særlig dynamik. Reaktion er afgørende (for de tegn, selvfølgelig), den taktik modstandere ofte ikke forudsigelige kampe gå uden pauser, der faktisk tiltrækker og fastholder spændingen. Bevæbnet med et magisk våben, magiske artefakter Zaim (flyvende tæppe, for eksempel) og vælge allierede, er du nødt til at vælge slagmarken og udføre en af ​​den honorære mission (ødelægge fjendens træet, eller ham et antal gange). Spil Rage of Titans Online giver spilleren et valg af to felter til kamp (2 kort med spillet 5 × 5) - "Valley of Heroes" og "Eye of Titan". Hver kan modtage en vis del af bonusser: penge, erfaring, guld, opgradere udstyr, nye færdigheder, få egenskaber.

Spil spil Rage af Titans online, vil du være i stand til fuldt og helt uden monetære investering, laver in-game valuta. Det kan tjene til sejren. Ud over at have dem (vinder) i en tilstrækkelig mængde, kan din helt deltage i auktionen og få nyttige artefakter.

Grafisk er spillet arbejdede og musikalsk imponerende, og generelt det hele i overflod. Så jeg tror, ​​spille online spil Rage af Titans vil være glade for at ikke kun fans af Doty.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags