Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Alternative navne: Tom Clancy's Rainbow Six Siege

I morgen er Rainbow Six Siege.

Game Tom Clancy's Rainbow Six Siege er en taktisk shooter, den spiller der handler fra hovedpersonen. Det blev en del af Rainbow Six-serien, og senest efter beta-testene fra september til november blev den tilgængelig for Tom Clancy's Rainbow Six Siege at downloade fra 1. 12. 2015.

Der er ingen særlig forhistorie i den, men hovedmålet under missioner er at ødelægge flere objekter. Det er sådan, hvordan spilprocessen er bygget, men hvordan dette sker er imponerende med realisme. I betragtning af de fysiske love, hvis du undergraver én væg på ét sted flere gange og vender tilbage til dette gemte øjeblik i spillet, vil det altid falde på forskellige måder, som det gør i livet.

On konto hos Ubisoft Montreal Developer er der mange gode spilprodukter, der imponerer med en harmonisk kombination af alle parametre. Grafik, baggrund og musik, en måde at styre på og en bekvem menu giver ingen klager. Download Tom Clancy's Rainbow Six Siege foruden, kan du ikke kun for Windows, der er versioner til at spille på PlayStation 4, samt One Xbox.

Features af det mest knusende spil.

Kampen mod terrorister er blevet et stort problem for mange lande. De førende stater har skabt antiterrorafdelinger, som fungerer beslutsomt, dygtigt, harmonisk og modigt. Uden rekrutter kan ikke gøre, men de vigtigste håb er placeret på enhederne, hvor fire personer med unikke evner og opgaver. Hvis rekrutter ikke er særlig veludstyrede, så i specialiserede afdelinger, er soldater bevæbnet med unikke enheder, der tjener som beskyttelse og angreb handlinger.

Elite teamet omfatter repræsentanter fra hele verden:

 • American SWAT
 • British SAS
 • German GSG9
 • French GIGN
 • Russian Spetsnaz

Denne kriger er ikke lige i et åbent eller begrænset rum. De trænger ind i enhver bygning, er uovervindelige i tæt kamp, ​​trænet på stedet for at koordinere handlinger og tage objekter med storm. De bruger det omkringliggende område med maksimal fordel. Valg af beskyttelsesrolle, omdanne værelset til en pålidelig fæstning ved hjælp af improviserede elementer, og i angrebsgruppen overvinde forhindringer. Du er velkommen til at bryde og ødelægge. Hvem har brug for en hoveddør, når du kan slå den overalt gennem væggen, gulvet eller loftet. Nogle gange er det den eneste chance for at komme til destinationen og bringe sejr nærmere.

Playing Tom Clancy's Rainbow Six Siege på pc, hold op med spillere for at deltage i online-kampe. Du venter på store operationer PVP og PVE, og hvis en vellykket taktik vælges, vil fjendens hold blive besejret. Bots i spillet plads vil være endnu mere end rigtige spillere, og for at modstå dem, udvikle en ideel strategi.

Systemkrav.

Ubisoft virker med en gunstig henstilling fra Tom Clancy's Rainbow Six Siege at købe og modtage i tillæg til spillet en manual med en detaljeret beskrivelse af alle operationer, den unikke farve af våben, kort og endda fjendens hovedkræfter. Dette vil hjælpe dig med at lære spillet grundigt, forberede alle overraskelser og udføre operationen med succes.

Dabs Tom Clancy's Rainbow Six Beløbet blev etableret og let lanceret, vi har brug for ret demokratiske systemkrav:

 • OC: Windows 8. 1/7/8/10 (x64)
 • OP: 8 Gb
 • Processor: Intel Core i5-2500K eller AMD FX-8120 Aight-Core (3. 3 GHz (anbefales), 2. 6 GHz (Minimum))
 • Video: Nvidia GeForce GTX 670 eller AMD Radeon HD 7970 / R9 280 X (2 GB)
 • Sound-enhed: DirectX 9-kompatibilitet. 0c
 • Location: 10 Gb
 

Spiller også