Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Alternative navne: Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Tom Clancy er ødelæggende spil af Rainbow Six Siege.

Tom Clancy's Rainbow Six Siege-spil er en taktisk skydespil, den spiller der handler fra hovedpersonen. Det blev en del af Rainbow Six-serien, og for nylig efter beta-testene fra september til november blev den tilgængelig for Tom Clancy's Rainbow Six Siege download fra 1. 12. 2015.

Der er ingen særlig historie i det, og hovedmålet under missioner er at ødelægge flere objekter. Dette er hvad gameplayet er bygget på, men hvordan dette sker er imponerende med realisme. Under hensyntagen til de fysiske love, hvis du undergraver én væg på ét sted flere gange og vender tilbage til dette gemte øjeblik i spillet, vil det altid falde på forskellige måder, som sker i livet.

On kontoen for udvikleren Ubisoft Montreal er der mange gode spilprodukter, der imponerer med en harmonisk kombination af alle parametre. Grafik, baggrund og musik, kontrolmetode og brugervenlig menu giver ingen klager. Download Tom Clancy's Rainbow Six Siege, derudover er det muligt ikke kun for Windows, der er versioner til at spille på PlayStation 4 samt One Xbox.

Egenskaber af det mest knusende spil.

Kampen mod terrorister er blevet det primære problem i mange lande. De førende stater har skabt anti-terror enheder, der handler afgørende, dygtigt, harmonisk og modig. Vi kan ikke gøre uden rekrutter, men de vigtigste håb er placeret på enheder, hvor der er fire personer hver med unikke evner og opgaver. Hvis rekrutter ikke er meget veludstyrede, så er de i specialiserede afdelinger bevæbnet med unikke enheder, der tjener til forsvar og angreb.

B elite hold omfatter repræsentanter fra hele verden:

 • American SWAT
 • British SAS
 • tysk GSG9
 • fransk GIGN
 • Russian Spetsnaz

. Disse soldater er ikke lige under forholdene i åbent eller lukket rum. De trænger igennem alle bygninger, er uovervindelige i tæt kamp, ​​trænes på stedet for at koordinere handlinger og tage objekter med storm. De bruger det omkringliggende område med maksimal fordel. Efter at have valgt rollen som beskyttelse, skal du omdanne rummet til en pålidelig fæstning ved hjælp af tilgængelige ting, og i angrebskoncernen overvinde forhindringer. Du er velkommen til at bryde og knuse. Hvem har brug for hovedindgangen, når du kan slå ham overalt for at komme ind gennem en væg, etage eller et loft. Nogle gange er det den eneste chance for at komme til en destination og bringe sejr nærmere.

Når du spiller Tom Clancy's Rainbow Six Siege på en pc, skal du holde op med spillere for at deltage i online-kampe. Du venter på store operationer af PVP og PVE, og hvis du vælger en vellykket taktik, vil fjendens hold blive brudt. Bots i spilrummet vil være endnu mere end rigtige spillere, og for at imødegå dem udvikler man en ideel strategi.

systemkrav.

Ubisoft tilbyder Tom Clancy's Rainbow Six Siege en rentabel anbefaling at købe og få ud over spillet en manual med en detaljeret beskrivelse af alle operationer, en unik farvning af våben, kort og endda de vigtigste fjendtlige styrker. Dette vil hjælpe dig med at studere spillet grundigt, forberede alle overraskelser og udføre handlinger med succes.

Dab Clancy's Rainbow Six Beløbet blev etableret og let at starte, vi har brug for ret demokratiske systemkrav:

 • OS: Windows 8. 1/7/8/10 (x64)
 • OP: 8 Gb
 • Processor: Intel Core i5-2500K eller AMD FX-8120 Otte-kerne (3. 3 GHz (anbefales), 2. 6 GHz (Minimum))
 • videokort: Nvidia GeForce GTX 670 eller AMD Radeon HD 7970 / R9 280 X (2 GB)
 • Lydenhed: DirectX 9-kompatibilitet. 0c
 • Place: 10 Gb
 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags