Rappelz

Alternative navne: Rappelz, vildt Rappelz, Rappelz online, Rappelz online

Rappelz online - dette er en ny fantasy spil, som skabte den koreanske producent NFLAVOR . Til brug for spillet ikke nødvendigt at betale, da Rappelz Online bygger på princippet om « gratis spille » der er, er det månedlige gebyr af spillet mangler.

At en eller anden måde, og grata i spillet Rappelz Online , er det nødvendigt at opfylde følgende minimum systemkrav:

· OS : Windows XP / SP 2 eller [_2_ ] Windows Vista

· Processor - AMD / Intel 2GHz

· 512 MB RAM til [ _2_] Windows XP eller 1024 MB for Windows Vista [ _2_]

· 128 Mb grafikkort,

· DirectX: 9.. 0C.

Her er nogle mulige ulemper ved at spille uden problemer, skaberne anbefaler følgende krav:

· OS: Windows XP / Vista

· Processor - Pentium-IV 3. 0GHz eller AMD Athlon X2 5000 +;

· Seneste generation af grafikkort med 256 MB eller højere,

· 1024 MB RAM

· DirectX: 9.. 0C.

Også nødt til at have adgang til internettet.

For at starte spillet, du skal udføres p egistratsiya spil Rappelz . For at gøre dette, skal du udføre følgende trin:

· Faktisk Tilmeld Rappelz profil. Her skal du indtaste din e-mail adresse (som vil være det brugernavn i spillet), password, læse og acceptere betingelserne for brug af spillet,

· Næste, du nødt til at downloade spillet klient, kan det gøres direkte på sitet. Til spille Rappelz kræver ca 2. 1 GB ledig diskplads. Efter Rappelz spil online download, skal du blot køre filen setup . Exe i den mappe, hvor spillet er blevet hentet. På dette Rappelz Online registrering slutter, og vi kan gå videre til spillet.

Og gras Rappelz har et højt niveau af grafik. Landskaber og figurer tegnet i detaljer i den mindste detalje, så meget, at nogle objekter kan se i timevis og bare ønsker at røre ved. Det skal bemærkes, soundtracket til spillet. Konstant spille musik skaber den rette stemning, flere fordybe spillere til den magiske verden.

Rappelz online spil , hvor der er tre unikke racer

· Jomfruen;

· Asura;

· Guy.

Guy - det førstefødte indbyggere fe verden. De har en dyb viden om magi, kan bruge det effektivt. De ved også, hvordan man lever i harmoni med naturen og hvordan du bruger hende gaver, uden at skade hende, mens. Dannelse af dette løb som civilisationen har været lang og vanskelig. Ikke uden hjælp fra Deva og Asura Gaya gjorde blive mestre i deres land.

Asura - Guds børn of Destruction. De perfekt kender kunsten af ​​krig - deres magikere har ingen nåde til fjender og deres angreb altid finde deres mål. Trods sin oprindelse, blev de skabt for at lære folk at forsvare deres land og være i stand til at kæmpe for dem.

Virgo - det er den Guardian of Light, Guds børn af Skabelsen. Funktion af dette løb er, at de er mestre i healing magi. Men det betyder ikke, at de ikke kan kæmpe! Jomfruen blev sendt ind i denne verden for at lære folk at kærlighed og omsorg for alle levende ting, for at beskytte dem. Fra disse mennesker lært at bruge magi for helbredende formål og gå i kamp kun som reaktion på aggression.

I Rappelz spille kan være på en lang række steder. Du kan spille i sumpe, ørkener, bjerge, bakker, sletter, grotter, miner, og mange andre steder. Spillet har også overflod af forskellige bygninger - kan du finde alle mulige ruiner, operativsystemer bygninger, slotte. Således kan masser af åbne rum for kampen og alle vælge den mere interessant terræn. Afspilning, skal du altid være klar til kamp, ​​da verden er fyldt med forskellige monstre, dyr og andre magiske væsner.

Et karakteristisk træk i spillet er at du kan gøre en hjælper i form af et dyr. Alle kan finde en favorit for alle. Du kan tage, for eksempel, er ved at blive eller et dyr, såsom:

· N Anter y [_19_ ]

· Fugle y

· Ork og

· Yeti

· Skeleton og

· Rød th elf [_21_ ] og

· Syn hans elf [_21_ ] og

· Sirens y

· Wolf og

· Predator og

· Salamandre y

· Datter storm

· Angel og

· Centaur og

· Cerberus og

· Genie og

· White th Drage [_21_ ] og

Nogle kæledyr blive nemmere, nogle hårdere, men de har alle deres egne karakteristika, og kan være uvurderlige i en farlig verden.

Og grata i online spillet Rappelz kan være 5 officielle servere. Hvilken en til at vælge - det er op til brugeren.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags