Discord

Alternative navne: Razdor

Online browser spil Discord gratis og derfor er tilgængelig for alle, der elsker fantasy historier og fantastiske grafik. Samtidig er der ingen specifikke systemkrav: vigtigst, har en internetforbindelse og en moderne browser. At evaluere dig selv alle de seværdigheder, skal du fortsætte med at spillets officielle hjemmeside. Discord Online registrering er at udfylde følgende felter:

1) navnet på spillet.

2) Password (bogstaver spækket med tal - den bedste mulighed).

3) Gyldig e-mail.

4) Indtast koden vist i billedet.

Endvidere er det ønskeligt at læse reglerne for spillet og Bruger-aftalen, som at trykke på "Tilmeld" du tager den forpligtelse til at følge alt, hvad der blev sagt i de dokumenter nu. Hvis du alle er arrangeret, og du klikker på linket skattede - Discord Online Tilmelding kan betragtes som fuldstændig. Umiddelbart efter dette, kan du skabe endnu 1-4 (! ) Tegn (hvis det ønskes), der hver især kan have et unikt udseende, samlet op af dig. Og tegn, og interfacet, og verden Discord Online spil generelt er simpelthen fantastisk!

Så, så snart de afsluttet registreringen scenen i spillet Discord og bestemme antal og vigtigste kendetegn for de tegn, du vil finde dig selv i en lille hyggelig landsby, så du og dykke ned i den virkelige eventyr og kampe. Begivenheder gameplay udvikling ret hurtigt, så meget vil afhænge af hastigheden på dine reaktioner og udvikling niveauet for de grundlæggende egenskaber for din karakter. Og de er som følger:

• Power - påvirker mængden af ​​skader din fysiske skader på fjenden sundhed.

• Agility - bidrager til at undvige fjendtlige angreb.

• Endurance - påvirker mængden af ​​hit points din karakter og absorptionen af ​​indkommende skade dem.

• Luck - påvirker alle meget positiv måde.

• Spirit - Reducerer magi skader og påvirker mængden af ​​mana.

• Intelligence - får dig til magiske skader og mana point.

Indikatorerne for ydeevne øges med overgangen til det næste niveau. For med held at spille spillet online Discord, skal forbedres i alle fire former for håndtering skade

1) fysisk - påføres kold våben i nærkamp, ​​

2) remote - håndvåben fra en afstand,

3) direkte - anvendt af en præst magi;

4) magi skade - påføres ved hjælp af magi tryllekunstner.

Discord online spil system har følgende klasser:

• Warrior - angreb og forsvar gennem brug af særlige evner (hurtigt slag, langsom jamren, speciel rack, hyler af raseri, etc. )

• tryllekunstner - angreb og forsvar gennem brug af særlige magi (ildkugle, ring af ild, en magisk barriere, teleportation, etc. )

• præst - velsigner, heler og beskytter,

• Hunter - anvender en række fælder, fælder langsommere, maskering, og så en række af skud

Trods det indtryk spille Discord vil du ikke kun kan pålægges ved at deltage i kampe, takket være et højt udviklet system af erhverv:

1. Gathering: skovhugger og fisker.

2. Bearbejdning: skrædder, garver, krakker, tømrer, smed.

3. Samlet - madlavning.

Med andre ord Discord online spil giver dig mulighed for at nyde og fredelig livsstil, for en vellykket udvikling, som er beregnet som nødvendige for udvikling karakter oplevelse. Mangfoldighed og maleriske lokale monstre værdige beundring. I Contention lege med, vil du firben, i stand til at vende tegn i en sten, og de udøde med sine kumpaner, og vildsvin, helten løber rundt i skoven, og selvfølgelig, ulve, som er tilbage efter biddet irriterende blødning.

På trods af, at kampene foregår i real mode, spille spil online Discord du nemt og med langsom internet - forbindelse. Efter alt, er figurmodellerne læsset direkte ind i kampen, næsten uden at distrahere spillerne fra den spændende handling. Tro ikke på mig? Se for dig selv lige nu!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags