Fast Race

Alternative navne: Fast Race

Fast Race spil - en simulering af high-speed løb om natten af ​​de enorme byens veje. Det er et multiplayer browser spil fra virksomhedens Viprojects. Teknologi enhed, realistisk 3D-grafik, intelligente gameplay detaljer til detalje - tak til alle dette og andre funktioner fra Real Race online spil kan vinde et bredt publikum af brugere af den nye generation. De dage, hvor intet andet at gøre Attraktioner langt væk. Nu er der en glimrende mulighed for at blive transporteret ind i virtuelle rum til at opleve alle de følelser, der ikke findes i det virkelige liv. Dette spil simulerer alle de store attributter af livet stejle ryttere gøre dem tilgængelige for alle interesserede. Glæd dig til smukke dyre biler, lokkende nat vej, en masse fans og modstandere er ikke ringere i færdighed. Og alt dette smager af store penge, og det ligner brygget på kriminalitet. Giv dit hjerte gratis! Mærk suset med halsbrækkende fart, ikke mærke noget omkring! Hvis alt dette trækker dig i hverdagen, er at spille på Real Race er sikker på at behage dig!

Du skal downloade spillet Fast Race, men dette er kun muligt med tilladelse fra administrationen. Fordi spillet er i øjeblikket i den fase af PTA. Få hvad du ønsker invitationen til spillet verden vil hjælpe Fast Race registrering. Udfyld formularen nedenfor, indtaste e-mail-adresse, adgangskode spiller navn og fødselsdato på. Derefter skal du acceptere brugeraftale. Efter registrering i spillet Fast Race er slut, forventer et brev. Nyd et aktivt liv på rytteren op med din computer, selv gennemsnitlige konfiguration. Efter systemkrav til spillet er ikke for høj.

I hovedstadsområdet du vises i billedet af den karakter, du startede i starten. Du angiver den ønskede ordet, korrigere et kig, skal du vælge en stil af kjole og endda dine karaktertræk. Tilstrækkeligt opmærksomme på dette punkt, fordi der i denne formular, og du vil gå, før de andre indbyggere i den fashionable by. Start din vej til berømmelse fra konkurrencen med fans af biler og hastighed. Husk, at ambitionerne er ikke bare dig! Modstanderne vil gøre alt for at vinde. Dog må vi tro, at gøre en indsats, vil du være i stand til at overgå nogen!

I begyndelsen af ​​spillet du ikke har adgang til en bred vifte af maskiner. Intet er givet. Godt trillebør skal optjenes. For at spare nogle penge og gøre en solid køb, skal du udføre en lang række opgaver, som i øvrigt er ikke mindre spændende end selve løbet. Din bil og personlige kompetencer, som du fremskridt gennem gameplayet at pumpe. Det vil være lettere at gøre, hvis du går ind i den stærke klan. Derudover er der inter-klan turneringer, spillerne er ikke tilgængelige alene. En sejr i denne turnering bringer gode belønninger. Så grundigt afveje alle de "professionelle" og "ulemper" for at afgøre, hvilken stil er bedre at vælge at spille Fast Race.

Der er endda mulighed for at gå ind i erhvervslivet. Over tid, kan du blive ejer af transportselskabet. Og det lover enorme overskud!

Hvad angår bildele vil tuning fans blive glædeligt overrasket. Her er der en bestand af mange elementer til rådighed til brug. For eksempel vindmøller, vedhæng, skydere, lysdioder, spoilere osv. § Gå ikke glip af muligheden for at skabe en trillebør af dine drømme!

Som allerede nævnt, spille spillet Fast Race du vil være i byen. Der er et sæt af bygninger med forskellige funktioner. Så en liste over alle de vigtige faciliteter. Dealership bestemt til indkøb af maskiner og reservedele. Administration bruges til at optage banden. I Police Department håndtere alle former for klager. Style Lab i praktisk, hvis du pludselig ønsker at ændre udseendet. Shop racing outfit er et godt sted at gå på indkøb. Banken blev oprettet for at holde kapital. I Auto-bar går for stærke drikke, der ønsker at diskutere de seneste nyheder. By dump fastsat for indsamling og bortskaffelse af emner. En racing-området - det er det sted, hvor de hotteste begivenheder indtræffer. Mange steder, men kortet over byen er helt forståeligt. Så behøver ikke at vandre.

Tilmeld dig nu og sørg for, at dette er spillet, som dit hjerte vil skælve med spænding! Vis alle, hvad de er i stand! Lad formue du smiler!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags