Reborn Horizon

Alternative navne: Reborn Horizon

Reborn Horizon online - gratis multiplayer strategi post-apokalyptisk tema. Dette vil tage dig ind i en fantasiverden efter forfærdelig skala katastrofen. Her vil du redigere deres egen stat, hvis opgave er at genoprette den nyeste teknologi og anvendelse af brute force, samt lagre af våben til holde sig oven vande. Du ikke kun nødt til at kæmpe for overlevelse, kæmper flere modstandere, men gøre alt for at udvikle din by, få de rigtige ressourcer, regelmæssigt træne hær sammensætning. Takket 2,5 D kortlægge alt hvad der sker nogle gange virker sandt. Kastet ud hovedkulds ind i de sydende atmosfære begivenheder af projektet SlipShift GmbH vil du ikke mærke som flyvende time efter time. Alle militære foranstaltninger med henblik på at bevise, at din civilisation har ret til at eksistere. Og meget afhænger af de ledsagende søgesystemer. Vær opmærksom på alle tidspunkter, for at beskytte deres ejendom fra pludselige anfald af fjender. I en verden styret af anarki, til meget hårdt holde på, men medmindre du er bange for vanskeligheder?

Reborn Horizon registrering vil tage dig til et virtuelt rum, hvor den globale opvarmning og tuched Icemen har gjort uoprettelig skade. Oversvømmelser forårsaget panik grænseløs verdens befolkning. Og kun én, der samledes hans styrke vil udfordre de elementer og er ikke bange for at sammenstød med bander desperate stipendiater er villige til at slå ihjel for en bagatel, vil i sidste ende ikke kun føler sig godt tilpas i den nye verden, men også at udvide sin myndighed. Opret en konto er meget enkel. Play Reborn Horizon Du kan allerede efter udfylde de relevante felter følgende oplysninger: navnet på spillet, login, password, e-mail-adresse. Det er i øvrigt værd at bemærke, at online-produkt temmelig overkommelig. Systemkrav ikke chokeret over hans tårnhøje og gameplayet kan holdes på den gennemsnitlige pc-indstillinger.

Før Reborn Horizon spille, er at forstå selve essensen af ​​spillet. På et bykort, vil du bygge og opgradere bygninger og kort af området gør det muligt at se hele verden som en helhed og planlægge et angreb på den nærliggende lejr. Der grænseflade mere nyttige funktioner såsom World samtale, hvorigennem du kan kommunikere med andre brugere, og oplysningerne vinduet og hastighed Ups , som skovlede alle vigtige udsagn om kommende arrangementer. Her er til rådighed til at fremskynde byggeri eller uddannelse tider tider.

I Reborn Horizon online Du bliver nødt til at beskæftige sig med følgende ressourcer: Junk, Stone, fødevarer, energi og befolkning. Overvåge status for deres antal bør altid, hvis du udvikler dyre by. Uden de ressourcer af fremskridt stopper. Men det er værd at bemærke, at mere end du har brug for, ikke bør samle en liste over gode. Ellers overskydende spildt, og som også gerne være sjovt?

Lad os se hvad bygningen skal være i din by. Byggeri spiller en væsentlig rolle, og du bare nødt til at være opmærksom på en række objekter. Reborn Horizon spil indebærer opførelse af sådanne bygninger

- Control Center (tak til dette projekt du administrerer din by, indsamle vigtige oplysninger om tilstanden af ​​hæren, ser bevægelsen af ​​tropper og køretøjer)

- Shopping-mail-adresse (for at være i stand til ikke kun at kæmpe, men også at engagere sig i handel)

- Radio station (fyrtårn for overlevende, hvorigennem kan komme i kontakt med omverdenen)
- Kaserne (habitater krigere flere kaserner, vil flere enheder kunne leje)

- Shack (boliger til befolkningen, som er en værdifuld fond af byen, fordi de almindelige mennesker - er dit arbejde)

- Ramparts (forsigtighedshensyn øge modstanden styrker)

- Scout Tower (hvor soldater bærer uret for at rettidig rapport om faren for angreb)

- Samlefabrik (giver dig mulighed for at udvide det område af ejendele)

- Bunker (påkrævet til storage-ressourcer)

- Shelter (hemmelig bygning, hvor værdifulde materialer gemmer fra fjender).

Nå, dette spørgsmål er klar, og hvordan man kan håndtere de nødvendige kampenheder? Reborn Horizon spil giver spillerne styre to niveauer af teknologi. Teknologi I : Scout, lejesoldat, en vred pøbel, Sniper. Teknologi II : Jeep MG , Cykel vicevært Dozer Team ødelæggelse Artillery Perepretendent. Du skal lære alle disse former for kampkraft til at bruge rimeligt og praktisk muligt. Prøv at sikre militsen var altid ved hånden! Den eneste mulige måde succes på slagmarken.

Så du har meget at gøre i denne forvirrede verden. Selvfølgelig er dette ikke hele listen over kommende aktiviteter og bedre selvtest pass alle spændende. Husk, at fremtiden er i dine hænder! Lad realiseret alle vores planer, og held og lykke i et minut ikke slå væk!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags