Red Dead Redemption 2

Alternative navne: RDR2

Red Dead Redemption 2 (RDR2): Det vilde vestens liv.

Jeg klarte ikke at klare støvet efter eventyrene i Red Dead Redemption, da Red Dead Redemption 2 kommer til hælene Men selvom udvikleren i selskabets øjne Rockstar Studios omhyggeligt lagrer oplysninger om plot og andre finesser i spillet, kan spillere og journalister undertiden klare at samle det lidt efter lidt. Takket være forskningen blev det kendt, at en vestlig person fra en outsider er en indledning, eller som de siger "Red Dead Redemption prequel". En sådan konklusion blev foretaget, da forfatterne nævnte, at de arbejdede på mekanikken i John Marston's bevægelser, som som vi vidste hvilede på verden.

Echo forbi

Hvis du husker, i den sidste del forlod John sin fortsatte karriere som en bølle og gik over til lovens side. Han blev snarere tvunget til at gøre sådanne forhold. Uanset hvad du måske siger, men en familie er et kraftigt værktøj til pres, hvis en dygtig hånd tager det i besiddelse. For at vende tilbage til det normale liv, hans kone og søn, skal helten hjælpe de offentlige tjenester med at fange hans tidligere medskyldige. For at fange Bill Williamson, Javier Esquella og "hollandskeren" rusher Marston over Vesten og krydser grænsen til Mexico, og endda kommer under Abraham Reyes kommando og hjælper oprørerne.

Men selv når tidligere venner er i hænderne på bureauets agenter, hvor helten nu var opført, fik han ikke den lovede frihed. Der er stadig "Golandets" den farligste af alle. Engang John kørte ham ind i bjergene, men han sprang bare ned og dræbte sig og gav samtidig sin forfølger frihed. Tilbage til familien, ikke lang Marston nød idyllen. Når gården blev angrebet af en hær af agenturets agenter, og helten igen måtte kæmpe. Hans kone og søn lykkedes mirakuløst at flygte og gemme sig fra raiders, men John selv dør, fordi der var for mange angribere.

Disse begivenheder blev udfoldet i 1911, og den næste ramme transporterede spilleren i 1914, da Johns voksne søn, Jack, ved forældrenes grav løfter for at hævne deres død. Så der er en ny karakter, der følger efter Edgar Ross, for at overvinde ham i Mexico og dræbe i en duel. Nu er han også ulovlig, og det ville være korrekt at antage, at Red Dead Redemption 2 nu skal spilles på hans vegne, men nej. Hvis John Marston dukker op i rammen, betyder det, at dette legetøj fortæller en historie, hvor helten ikke kun er levende og godt, men har endnu ikke haft tid til at ændre sine prioriteter. Så hvis du downloader Red Dead Redemption 2, skal du deltage med ham i hans gangster eventyr, indtil historiens spor fører til et skæbnesvangre øjeblik.

på hvad der er known

Spillere vil kunne vælge modes:

  • Odnopolzovatelskiy
  • Multiplayer

A også platforme:

  • PlayStation 4
  • Xbox One

What forventes at se på denne liste vil pc'erne blive skuffede. Selv i det foregående spil blev denne funktion ikke implementeret. Selv om spillerne konstant spørger om muligheden for at spille på pc'en i Red Dead Redemption 2, siger udviklerne ærligt, at de har ringe interesse for, hvad andre ønsker fra dem.

Der er ingen tvivl om, at i Red Dead Redemption 2 (RDR2) brugere vil have et rigt udvalg af våben, ikke ringere end det tidligere arsenal, opdelt i grupper. Der vil være lasso, knive, revolvere, rifler af forskellige typer, haglgeværer, fakler. Der er ingen chases, shootouts, dueller og missioner til joint eller single execution overalt. Når du åbner en stor åben verden, vil den udforske. Du vil møde nye og velkendte ansigter, vil få trofæer og fuldføre spændende quests. I det vilde vesten er det stadig farligt, så pas på!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags