Remanum

Alternative navne: Remanum

Er et multiplayer spil Remanum frihandel spil, hvor du prøve dig selv i rollen som en købmand, forsøger at samle rigdom og omdømme i de 20 byer i det romerske imperium omkring Middelhavet. Spil spillet Remanum kan på ubestemt tid, fordi spillet runde varer 6 måneder, og hvis du ejer den største magt i riget, vil du modtage titlen på kejser. Men for den titel vil have til at kæmpe! For at gøre dette klogt styre deres gårde, fabrikker og værksteder, sælge produkter, opnå en fortjeneste, og, selvfølgelig bruge den rigdom til gavn for borgere og byens Remanum online.

Før du spiller Remanum, at din computer opfylder systemkravene krav såsom: frekvens processor - 2 GHz, 1 GB RAM, Video Card - 128MB.

Remanum registrering ikke tager meget af din tid og nemt:

1. På hovedsiden vælger "Tilmeld dig her"

2. Angiv navnet på den konto,

3. Angiv en gyldig e-mail;

4.. Indtast en sikker adgangskode og gentage det,

5.. Vælg "Registrering".

Remanum spille ganske interessant, fordi du har masser af mål! Først bliver en respekteret borger i din by. Du er nødt til at udvide deres territorium, til at producere varer og sælge dem kommercielt rentabel i Remanum online. Remanum spil vil give dig mulighed for at handle med tusindvis af spillere fra alle byer i Empire. Glem ikke at forhandle, fordi du så får et godt omdømme.

Spillet er inspireret af den unikke Remanum økonomiske system: hvert køb eller salg af enhver mangel på lager vises på det globale handelssystem, hvilket fører til en ændring i efterspørgslen på markedet.

Et af målene er at øge online Remanum din ejendom. Du kan bygge en række planter, der producerer råvarer eller genbruge dem til mere værdifulde produkter. Remanum spil giver dig mulighed for at sælge dine produkter gennem markedet for de lokale.

I Remanum play indebærer etablering af en meget kraftig produktionssystem: hver bygning automatisk producerer varerne, hvis der er plads nok på råvarer og materiel. Din opgave i Remanum online vil skabe sådanne effektive produktionskæder, at hver afdeling har arbejdet ganske effektivt. De mest værdifulde produkter, der produceres af flere co-arbejder industrier.

Du kan spille Remanum og udvide deres produktion. Med korrekt udvikling, vil din produktion levere flere produkter. Til din rigdom og omdømme kan vokse i Remanum online, du har brug for regelmæssigt at investere i ikke-produktionsrelaterede bygninger såsom, lager og havnen.

Remanum spil ikke giver forrang rigdom. For at hjælpe dig med at få op til det højeste niveau i rang af magten, vil du nødt til at donere penge og varer, og til at vie sig til velfærd i byen. Regelmæssigt deltage i afstemningen eller foreslå en kandidat til senator Remanum online. Politikere får mere magt og beslutte, hvordan man udvikler byen. Senator med den højeste anseelse ville blive kejser Remanum spil sent i den runde.

Pas på dit handicap og samhørighed i byerne Remanum spil! Der er mange forskellige offentlige bygninger i Remanum, som gælder for alle borgere og aktører i byen.

Hver runde i spillet passerer Remanum 6 måneder. Spilleren med det bedste ry i slutningen af ​​runden, vinder spillet og bliver kejser Remanum. Byen med det bedste ry, og spilleren med flest aktiver (ved befolkning) tildeles separat. Begynde at opbygge dit produktionssystem Remanum online lige nu!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags