Resident Evil 2

Alternative navne: Resident Evil 2

De fleste spil lavet en film tema, nyd den skøre populære blandt gamere. Hvad kan vi sige om den legendariske Resident Evil. Alle film i denne serie og tilbedt forventet. Spil Resident Evil 2 - en særskilt bekræftelse af dette. Til dato, ifølge statistikken, dette spil er den mest succesfulde kommercielt projekt. Det er den anden del af gamere smag. Ifølge den seneste verdensomspændende spredt mere end 5 millioner eksemplarer. Og disse data blegner i sammenligning med, hvordan sødmefyldt accepteret og aktivt skrive anmeldelser spillere, kun bekendt med projektet.

Selv mange af de mest alvorlige gaming kritikere erkendte, at spillet Resident Evil 2 kan betragtes som den mest succesfulde del. Projektet ikke kun bestået alle de bedste elementer, der gennemføres i den første del, men også tilføjet en masse nyt. For det første vil dine øjne haste kvalitativt ændrede tidsplan. Desuden har udviklerne valgt at føje til Resident Evil 2 ny slags våben. En anden overraskelse for fans af projektet - at forbedre gameplay. Tidligere spillere kunne kun finde sted under to grundlæggende scenarier, men nu er deres antal er blevet øget til fire.

I Resident Evil 2 vil nu være i stand til at spille i den berømte by kaldet Raccoon. I denne del af spillerne vil være i stand til at besøge en inficeret by og besøge politistationen for at kigge ind i kloak folk og se mange andre steder.

Spillets plot fortæller os om de to hovedpersoner, som af personlige årsager kommer til byen. Stillet over for den fare, de beslutter at gøre alt for at i sidste ende komme ud af denne farlige sted i live og uskadt.

For at starte det spil, du bliver nødt til at hente Resident Evil 2 eller købe cd'en. Denne del af spillet blev præsenteret på to skiver, således at projektet tegner til at blive ganske omfattende og interessant.

Særlig opmærksomhed skal rettes mod lyden. Stadig vildt er ledsaget af atmosfæriske, skræmmekampagner melodier, der er bedst egnet i den samlede situation. Trods det faktum, at projektet er gået ud for en lang tid, kan soundtracks til den dag i dag findes i de spillere af mange spillere. Nogle melodier blev endda spillet den japanske Symfoniorkester.

Når du kan downloade Resident Evil 2, du selv prøve at udforske nyt territorium. Spillet er til rådighed for alle typer af konsoller og på ethvert operativsystem. Og du vil være tilfreds med det faktum, at hver karakter i spillet har sin egen historie. Denne nuance blev endda omtalt i pressen separat.

For at se for dig selv i alle de lækkerier af dette projekt, skal du se til Resident Evil 2 video trailer. At video vil hjælpe med at få den mest komplette og præcise indtryk af spillet og fortælle alle de store innovationer og fordele. Skynd dig at se!

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags