Resident Evil 3

Alternative navne: Resident Evil 3

Spil Resident Evil 3 er en spændende computer videospil, som er en fortsættelse af Resident Evil 2. Dette spil blev udviklet til konsoller først, og derefter til andre platforme.

Spil Resident Evil 3, kan du hente fra de vigtigste websted i spillet, men før at du bliver nødt til at indsende en ansøgning. Hent Resident Evil 3 Kan kun voksne brugere, dvs er dem, der i øjeblikket har fuld atten år.

Du har også en unik mulighed for at se om spillet Resident Evil 3 videoer på youtube. I videoklippet vil du finde masser af nyttige oplysninger for sig selv.

I Resident Evil 3 spil, du kan spille, hvis din pc har en kapacitet på ikke mindre end angivet:

 1. Pentium III 500 MHz - Processor,
 2. 256 MB - RAM;
 3. Nvidia Geforce 5700 - grafikkort,
 4. 650 MB - Harddisk (HDD).

Spil Resident Evil 3 vil give dig en masse spændende oplevelser sammen med følgende tegn:

 1. Jill Valentine er den vigtigste heltinde i spillet, og deltageren gruppe "Alpha", som refererer til politiet detachement «S. . "
 2. Carlos Oliveira - en karakter, der er en lejesoldat og en tapper soldat. Han arbejder i tjeneste af anti-biologisk forurening corporation Umbrella «U. . " Denne tjeneste blev sendt til en af ​​de byer i spillet for at redde folk.
 3. Brad Vickers - det er en karakter i spillet, som henviser til holdet "Alpha". Denne kommando er inkluderet i politistyrken «S. . "
 4. Mikhail Victor - denne karakter, der blev alvorligt såret i spillet, såvel som et offer for at frelse hovedpersonen fra Nemesis. Også han er en lejesoldat, der arbejder for «U. . "
 5. Nikolai Zinoviev - en soldat, der arbejder undercover. Hans position - dette supervisor corporation Umbrella. Nicholas ankom til placering med division «U. . "
 6. Tyrell Patrick - en desperat lejesoldat arbejder på service «U. "
 7. Dario Rosso - det er uheldigt karakter, der mistede sin elskede datter, hans sorg er næsten bragt til vanvid. Dario ejer balakleynym butik. Som et resultat, han er angrebet af zombier.
 8. Berry Burton - er en karakter, der hører til team "Alpha" Universel enhed «S. . "

I spil Resident Evil 3 våben er af flere typer:

 1. Kniv - et våben, der kan findes i bagagerummet. Det er meget lav effekt. Et stort antal slag, du nødt til at sætte zombier til at dræbe ham.
 2. Beretta - et våben, der er i din rygsæk i starten af ​​spillet. Våbenmagt - gennemsnittet.
 3. Shotgun - et våben, der er i starten af ​​spillet i kælderen. Denne gennemsnitlige våbenmagt. Det er effektivt på tæt hold.
 4. Smith & Wesson M629C - er et magtfuldt våben, som er placeret på anlægget. Fra det kan du dræbe de vigtigste modstandere.
 5. SIG-Slayer SIG PRO SP 2009 - Styrken af ​​den nuværende våben lidt mere end gennemsnittet. Du kan starte med EIM våben leg.
 6. MAC M-11 Ingram - dette våben magt mere end gennemsnittet. I modsætning til andre våben han hurtig-brand.
 7. Vestlige skik M37 - det er ganske kraftige haglgevær.
 8. Colt M4A1 - dette våben kan købes i butikken. Denne hingst mere magt.

Et andet sæt af våben, du vil møde i Resident Evil 3.

Nyd den fantastiske gameplay af spillet Resident Evil 3.

 

Alle de bedste spil online. Helte Genrer tags